ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 11. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 11. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 10. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, amikről talán nem is tudunk.

A Zombi Brand hőskinézet amikor üldöz egy ellenfelet, rendesen zombi módjára rohan utána. Amikor meghal, egy sírkő marad helyette, R.I.P. felirattal.

Ivernt nagy valószínűséggel a Treantok ihlették a Dungeons & Dragons-ból, összekeverve őket az Entekkel a Gyűrűk Urából.01Viktor és Twisted Fate angol hangjait ugyanaz a személy, Owen Thomas adja.02Blitzcrank maga valószínűleg egy utalás Zog-ra a 2009-es Astro Boy filmből.03Leona valószínűleg egy utalás a Solar Exalted fajra az Exalted nevű játékból. Ezen felül a kardja és a pajzsa szintén egy utalást rejt magában, a Vergina Sun-ra.04Vel'Koz sebzésének növekedése megegyezik a Pi értékével. Ez az érték 3.141592.05A Shadow Evelynn és a Mercenary Katarina volt az első két hőskinézet a játékban. Mindkettő 2009. november 20-án jelent meg, majd 2009-ben jött még az Assassin Master Yi és a White Mage Veigar is. Ezeknek az áruk azóta sem változott.06A jelenleg bent lévő 4 darab Ultimate hőskinézet közül egyedül az Elementalist Lux volt valaha is elérhető olcsóbban, 2017. áprilisában.07Az Urfrider Corki a 2011-es bolondok napját hivatott ünnepelni, így Urf-ot megülve használja a gépfegyvereit. Amennyiben ezzel a kinézettel Corki kritikus találatot visz be, Urf megfogja a spatuláját és hozzávágja a célponthoz.

A klasszikus Veigar "I will swallow your soul!" és "Even now, your loved ones suffer!" mondatai nagyon hasonlítanak a The Evil Dead franchise-ra és az abban elhangzottakra.001

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.