Őket szavaztátok meg a leggyengébb solo queue hősöknek!

Őket szavaztátok meg a leggyengébb solo queue hősöknek!

A solo queue egy érdekes világ, ahol nem minden karakter tud hasonlóan hasznos lenni egyénileg. Megszavaztattuk veletek, hogy szerintetek kik a leggyengébbek!

Sokan nézik világszinten az LCS-t, vagy egyéb nagy LoL-os rendezvényeket és hajlamosak vagyunk sokszor lesni a profiktól, hiszen ki más értene jobban a játékhoz, mint ők. Egy nagyon fontos különbség azonban az LCS és a saját meccseink között, hogy míg a profi csapatok egy konkrét közös céllal rendelkeznek és azért mindent megtesznek, addig solo queue-ban ez nem feltétlenül van így.

Néha akadnak azonban trollok, afkolók, vagy egyszerűen nincs meg az összhang a csapaton belül. Ilyenkor kell a kezünkbe venni az irányítást és nem véletlenül vannak bizonyos hősök emiatt, akik jobbak solo queue-ban, mint mások. Ugyanígy akadnak olyanok is, akik bár nem feltétlenül gyenge karakterek, 1 v 9-ezni nem biztos, hogy tudnak, egyszerűen a képességeik miatt. Ezúttal erre kerestük a választ és természetesen titeket, az olvasókat kérdeztünk meg, hogy mit gondoltok.

A leggyengébb hős szerintetek Ivern lett, ami valahol érthető, hiszen nem sok sebzés rejlik benne, leginkább támogatni tudja csapatát a különféle tárgyakkal, mint a Redemption/Megváltás, vagy a pajzsai, de egymaga nem fogja elvinni a mecset. Második helyen Aurelion Solo szerepel. Míg a karakter képes elég komoly sebzésmennyiséget kiosztani, nagyon kevesen ismerik ki igazán, ezért sokan nem érzik benne az erőt. A harmadik helyen végzet Yasuo szerintem inkább egy szimpátiaszavazás eredménye, pontosabban annak hiánya. Az rendben van, hogy létezik a 0-10-es Yasuo meme, de egyébként nagyon veszélyes ellenfél lehet.

Negyedik helyen Nunu szerepel, akinél kicsit hasonló a helyzet, mint Ivernnél. Persze építhetjük AP-ra is, de azzal jó eséllyel elolvadunk minden csapatharcban, igazi ereje pedig a Baron és a sárkány környékén jelenik meg. Ötödik helyen az egykor nagyon domináns Kalista végzett. Az őt ért nerfek nem csak a profi metát, hanem a solo queue-t is érintette, ráadásul neki az ultija eleve egy csapatársa épül, akinek mellettünk kell lennie. Kindred már jó ideje eltűnt a metából, valahogy mostanság nem állja meg a helyét. A legnagyobb őskövület pedig talán Amumu, ő leginkább a 2. 3. szezonban volt használatos, mostanságra kevesen játszanak vele komolyan.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!