A 10 legidegesítőbb skillshot, ami már biztosan az agyadra ment

A 10 legidegesítőbb skillshot, ami már biztosan az agyadra ment

Ahogy nő a hősök száma, úgy növekszik azon skillshotoké is, ami valószínűleg az agyunkra fog menni.

Ennek megfelelően elhoztunk nektek 10 olyan skillshotot, ami miatt már egyszer biztosan idegeskedtetek.

Blitzcrank

Blitzcrank Rocket Grab (Q) képessége az egyik ilyen idegesítő képesség. Amennyiben nem találunk be vele, mi vagyunk a leghaszontalanabbak, ha pedig sikerül betalálni, akkor úgyis azt fogjuk hallgatni az ellenségtől, hogy hogyan találhat be minden hookunk.

Zoe

A Sleepy Trouble Bubble (E) biztosan az agyadra ment már legalább egyszer, már-már olyan idegesítő, mint a Morgana lefogás. Abszurd távolságból elaltat, rosszabb esetben még meg is öl vele együtt. Az első alkalommal még talán viccesnek találjuk, de sokadjára már bosszantó tud lenni.

Morgana

Az előbb már szóba jött, akkor folytassuk a Dark Binding (Q) képességgel. Ez az a lefogás ami közben elmehetünk kávét főzni, fürdeni, megreggelizhetünk, kitakaríthatjuk a lakást és még mindig ott fogunk állni, persze közben már a Riot is figyelmeztet bennünket, hogy ne legyünk inaktívak, de ezzel nem kell törődni, menjünk, nyírjuk le még a füvet is nyugodtan.

Kai'Sa

Nincs is rosszabb annál, mint amikor a legújabb hős ellen még időnk sem volt megtanulni játszani, de egy full AP verzió egyetlen képességgel eltöröl a föld színéről. Ez nem más, mint az ő Void Seeker (W) képessége, ám bár gyengítésre került egy kicsit, de a többi képességen bőven visszakapta a másik oldalon elvett gyengítést.

Jinx

A Super Mega Death Rocket az a képesség, ami mindig a legrosszabbkor jön. Túl vagyunk egy nehéz csapatharcon, épp hogy kijövünk 70 élettel és érkezik a rakéta...Rosszabb esetben a következő mondat amit hallunk: "Egy szövetségest meggyilkoltak. Meghaltál."

Bard

Bard Tempered Fate (R) képessége jöhet jókor és rosszkor is, -legtöbb esetben sajnos ez utóbbi szokott előfordulni. Mikor alacsony életerőn rohanunk 4 ellenség elől, erre érkezik a Bard ulti, melynek természetesen az utolsó pixele talál el bennünket, így érkezik az elkerülhetetlen halál. Előfordulhat, mikor jót akar a támogató, azonban visszafele sül el a dolog...ez sem túlzottan kellemes érzés.

Janna

Janna esetében kettő képességet is fel tudunk sorolni, ami már egyszer legalább biztosan okozott számunkra bosszúságot. Az első a Howling Gale (Q) aminek köszönhetően megközelítőleg 50 képességet meg tud szakítani. A teljes listát ide kattintva tudjátok elolvasni. Másik képesség a Monsoon (R) képesség, amikor éppen elérnénk az alacsony életerőn menekülő ellenfelünket, de Janna elhasználja az ultiját: ezzel nem csak elveszi tőlünk a gyilkosságot, de még rosszabb esetben mi halunk bele az akcióba.

Aurelion Sol

Aurelion Sol Starsurge (Q) képessége a szinte egyetlen képesség a játékban, amelyik képes egy egész ösvényt beteríteni. Komolyan, hogyan engedheti meg ezt magának egy hős, hogy ilyen szemtelen módon befoglaljon egy teljes ösvényt?

Nidalee

Kai'Sa-hoz hasonló módon, Nidalee Javelin Toss (Q) képessége is képes egyetlen pillanat alatt eltörölni a legtöbb carryt. Elég egyetlen precíz, halálos dárda.

Thresh

A Death Sentence (Q) talán nem annyira idegesítő, mint Blitzcrank, de a legtöbbször úgyis mi leszünk a hibásak, és az lesz a vége, hogy mi sétáltunk bele abba a bosszantó képességbe.

Titeket melyik képesség szokott kiégetni? Írjátok meg nekünk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!