Sebezhetetlen Gragas? A Riot valamit nagyon elszámolt a PBE-n - videó

Sebezhetetlen Gragas? A Riot valamit nagyon elszámolt a PBE-n - videó

Egy kisebb fajta minireworköt kapott a Gragas, a W képességének sebzéscsökkentése AP alapú lett. Természetesen Vandiril nem hagyhatta ki a lehetőséget.

A legújabb PBE frissítéssel érkezett egy érdekes újítás, ezúttal Gragas számára. Míg tavaly az egyik legdominánsabb dzsungeles volt, még akkor is, ha nem mindig az első helyet foglalta el, addig az utóbbi időben inkább helyzeti választássá vált. Ettől függetlenül, továbbra is egy közkedvelt karakter maradt, jó kezdeményezési készségének és viszonylag gyors farmolási képességeinek köszönhetően.

Krit vagy Támadási sebesség? Kukába az ADC Metával! Hibrid Varus!

Te is unod a hagyományos krites vagy attack speedes ADC metát ? Ebben a cikkben megismerheted a Hibrid Varus buildet, és garantálom, hogy nem fogsz többet unatkozni lövészként sem.

Elsősorban tankként játsszák, ha kiválasztásra kerül, AP-ként egyszerűen nincs elég burst sebzése, hogy megérné azt a rizikót, amivel ez jár, hiszen könnyen elolvad a legtöbb harcban, mielőtt egyszer is körberotálná a képességeit. Ezen változtat most a legújabb PBE patch, hiszen a W (Drunke Rage) egy új hatást kapott.

Eddig a W fixen 10 / 12 / 14 / 16 / 18% sebzéscsökkentést adott neki 2,5 másodpercre, most ezt azonban megtoldották még egy AP alapú skálázódással, ami minden 100 AP után 8%-ot ad pluszba. Persze nem túl reális eset a játékban, de elméletben elérhető akár a 100%-os sebzéscsökkentés, sőt Vandiril a 124-et is elérte. Tekintve, hogy ötös szinten a képesség CD-je 4 másodperc, melyet 45%-os CDR-rel 2,2 másodpercenként tudunk használni, folyamatosan sebezhetetlenek lehetünk papíron. A 100%-hoz egyébként a 1100 AP kell, amit nem könnyű elérni, de gondoljunk bele, hogy már 60-70%-nál is bőven elég gondot tud okozni.

Ettől függetlenül, reálisan nézve még mindig nem egy életbiztosítás az AP Gragas, maximum talán miden, hiszen a Q (Barrel Roll) AP rátáját is 70%-ra vitték fel, de azért a látvány vicces, mikor torony alatt is vígan elvagyunk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.