Ibrahimovic az átigazolása után rekordot állított fel a FIFA18-ban

Ibrahimovic az átigazolása után rekordot állított fel a FIFA18-ban

A megérkezését követően alig telt egy kevés idő és máris hatással volt a játékra.

Zlatan Ibrahimovic mindössze csak néhány napja az LA Galaxy játékosa, de a svéd már most hatalmas hatással van az amerikai ligára. Az átigazolásának bejelentetését követően hatalmas érdeklődés söpört végig az interneten. A Los Angeles Timesban egyszerűen csak ezt lehetett olvasni: "Üdvözlünk Los Angelesben", miközben a közösségi oldalára ennyit írt ki: "Los Angeles, üdvözöljétek Zlatant".

Rögtön rekordot is döntött, ugyanis (inform és speciális kártyákon kívűl) az ő kártyája lett a legerősebb az MLS mezőnyében. A Manchester Unitednél kapott 88-as kártyáját szépen átvitték az LA Galaxy-hoz is a készítők, ezzel Zlatan megdöntötte a korábbi 84-es ratinget, melyet Steven Gerrard és Andrea Pirlo tartott még a FIFA 16-ban. Volt még egy 85-ös Landon Donovan lap is a FIFA10-ben, de az valójában egy inform volt csak az EA nem változtatta meg a színét.

A kártyája pedig döntő fontosságú lehet az eMLS liga résztvevői számára, mivel a FIFA e-sport verseny szabályai szerint a játékosoknak bizonyos számú MLS futballistával kell rendelkezniük a csapatukba. A Los Angeles Galaxy esportolója, Giuseppe Guastella reménykedik abban, hogy Zlatan hamarosan inform kártyát fog kapni. Ti kipróbáljátok az új Ibrahimovicot?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!