Manchester United játékosokat sorsol ki az EA

Manchester United játékosokat sorsol ki az EA

Öt vörös ördögöt is megnyerhetünk most egy egyszerű játékban.

Jelenleg a Premier League második helyén tanyázó Manchester United öt játékosát is meg lehet nyerni az EA Sports jóvoltából. Nincs sok teendőnk, elég kitölteni egy űrlapot és aztán bízni a szerencsében, hogy mellénk áll és akkor a csapatunkhoz csapják a következő öt labdarúgót:

A legutóbbi három fordulóban győzedelmeskedő vörös ördögöktől tehát Jesse Lingard, David de Gea, Alexis Sánchez, Paul Pogba és Ashley Young költözhet át a saját együttesünkbe. Itt tudtok részt venni a játékban! A nyereményjáték egészen április 9-ig tart, a nyertest ezután értesíti az EA emailben vagy telefonon.

David de Gea jelenleg a FIFA18 legjobb kapusa: a profi meccsekben az esetek többségében szinte csak vele találkozunk a kapus poszton. 2011 óta a Manchester United hálóőre, bár sokszor szóbahozták már a Real Madriddal, de egyelőre kitart a szigetországi klub mellett.

A 25 éves Jesse Lingard nevelő egyesülete a Manchester United, 2012-ben azonban kölcsönbe került a Leicester Cityhez, egy évre rá a Birmingham Cityné kötött ki, de megjárta a Brighton & Hove Albion-t, majd a Derby County-t is. 2015 második felétől azonban újra a vörös ördöknél rúgja a bőrt.

Alexis Sáncheznek igen kalandos pályafutása van, hazájában a Cobreloaban kezdett, rögtön utána már Olaszországban az Udinesenél folytatta, de 2 évre mégis visszakerült kölcsönbe Dél-Amerikába. A River Plateből egyenesen az FC Barcelona következett, aztán az Arsenal, és ettől az évtől a Man Utd labdarúgója. A Futheaden látható információ szerint a 89-es kártyája 60-65 körüli áron mozog a piacon.

Paul Pogba talán a csapat legellentmondásosabb egyénisége. A rekordigazolás sokak szerint korántsem hozta vissza az árát és míg a frizurái szinte tökéletesen sikerülnek, addig a teljesítményéről ez nem mondható el. A Juventustól 2016-ban megvásárolt 25 éves francia a magas árához képest nem biztos, hogy hozza az elvárt színvonalat, de senki nem lesz szomorú, ha sikerül megnyernie.

Ashley Young a Watford és Aston Villa után elkötelezte magát a Unitedhez. 32 éves kora ellenére van azért egy 85-ös sebessége, de emellett a lövése, cselezése és passzolása is egész jó értéket kapott ezen a kártyán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!