Hazánk két legnagyobb csapata egy napon vesztette el toposait!

Mind a THR, mind a WiLD megvált felső ösvényes játékosaitól, véletlen egybeesés lenne?

Facebook oldalán jelentette be mindkét csapat a hírt, hogy felső ösvényes játékosaik elhagyják a szervezeteket, így a THR oldalán MarineHBS-től, a WiLD oldalán pedig Carabontól búcsúztak a csapatok.


MarineHBS már egy jó ideje a csapatnál volt, hiszen mindkét Magyar Elit Bajnokság alatt a THR színeiben játszott, sőt már előtte is velük volt. A gárdának nem jött össze a szereplés a V4-en, viszont az EBL-ben már két szezonon is túl vannak. A váltás pontos okát még nem teljesen tudni, ám a majdnem egyidejű bejelentés a két vezető hazai szereplőtől felvet néhány kérdést, hogy lesz-e végül csere.

Carabon tavaly nyáron csatlakozott a WiLD-hoz, MEB-es szereplésüket már vele kezdték meg, amit aztán meg is nyertek 3-0-ra tavaly, igaz akkor a THR is más felállással rendelkezett. Az utóbbi időben néha kissé hullámzó volt a teljesítménye, talán ezért is váltak meg tőle.

Az mindenesetre érdekes lesz, hogy kikkel fogják feltölteni innentől a megüresedett helyeket, szóba jöhet akár egy helycserés támadás, vagy más high elo játékosok is szóba jöhetnek. A másik lehetőség pedig, a V4 után akár a külföldi import. Hazánkban is egyre több pénz a League of Legends-ben, talán a külföldieknek is egyre vonzóbb lesz a hazai mezőny.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!