El vannak ájulva Kyle Walker TOTW lapjától a játékosok

El vannak ájulva Kyle Walker TOTW lapjától a játékosok

De vajon megtörheti-e a Sergio Ramos Rio Ferdinand páros uralmát FUT-ban?

Kyle Walkert az angol válogatottban nyújtott kiváló teljesítményéért jutalmazta az EA Sports, egy új In-Form kártyát kapott a FIFA 18-ban, ami sokak szerint tulajdonképpen brutális game-changer (túl jó) értékekkel bír.

A nemzetközi mérkőzések miatt tartott bajnoki szünet idején a Manchester City védője a háromoroszlánosok középső védőjeként futott ki a gyepre Gareth Southgate felállásában és, mint kiderült briliánsan játszott a hollandok és az olaszok elleni találkozón. Megérdemelten került bele a Team of the Week 28-ba, ráadásul egy 86-os kártyát kapott, melyen a pozíciója CB-re változott, szemben a szokásos jobboldali szerepével.

A Tottenham egykori játékosának a sebessége egyel emelkedett - és noha ez nem sok növekedésnek tűnik -, középső védőnek azonban a 91-es pace az egyszerűen a hihetetlen kategóriába tartozik. Walker jelenleg a LA Galaxy norvég hátvédjével, Jørgen Skjelvik 67-es ezüst kártyájával van egy szinten a sebességet illetően, hiszen neki is 91-es pace tetszeleg a lapján.

A FIFA-rajongók a közösségi médiában szinte el vannak ájulva tőle:



Az arany kártya ritkasága miatt és a 91-es lendület kicsit feltornázta Walker árát. Ha sikerül kicsomagolni őt, akkor nagyot nyersz vele az egyszer biztos!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!