Tovább erősödik a legbrokenebb tárgy a játékban -PBE

Tovább erősödik a legbrokenebb tárgy a játékban -PBE

Gragas "sebezhetetlenségét" sem vonták még vissza, de most még erősítettek is egyet a Ninja Tabin, kíváncsian várjuk, hogy mi mögötte a gondolatmenet.

Míg mi tojásokra és locsolókra vadásztunk, a Riot Games nem volt rest és pár napja kiadott egy újabb PBE patch-et. Nem feltétlenül a leghosszabb PBE frissítések egyik, ellenben annál fontosabb. Kezdjük előbb a cicomával, a Badlands Baron Rumble splashartja megérkezett és kísértetiesen emlékeztet minket a legújabb Mad Max film gonoszára.

Irelia tesztelése továbbra is ezerrel zajlik, nem véletlenül, hiszen holnap, vagy holnapután jön már a 8.7-es patch, aminek elvileg Irelia is a részét képzi majd, így mindössze pár napjuk maradt rendbe rakni a hőst. Mindezek mellett az Infiltrator Irelia splash-ét is frissítették kicsit még.

És akkor nézzük a játékon belüli változásokat is!

Hiába jött ki Vandiril videója, a sebezhetetlen Gragas-ról az AP-ból skálázódó sebzéscsökkentés a W-n (Drunken Rage) továbbra is marad. Tény és való, hogy rendes játékkörülmények között senki nem fog 100%-ot elérni vele, de egy bizonyos AP mennyiség fölött már tényleg frusztráló lehet. Most még annyit hozzátettek, hogy 2 helyett 2,5 mp-ig marad ennyire szívós a karakter.


Továbbra is marad minden a mostani formájában, még mindig nem kapjuk vissza a korábbi verzióját.

Egy kicsit túl sok rivaldafényt kapott mostanság a viking harcos, az ultija pedig túl nagy mozgási sebességet biztosított neki. Emiatt az ellenséges hősök irányában érvényesülő bónusz mozgási sebességet 50/60/70%-ról 20/45/70%-ra csökkentették.

És most jön az a rész, amit egyáltalán nem értek. A Ninja Tabi, avagy Tolvajsurranó egyedi passzívját erősítik, 10 helyett 12%-ot fog fel minden alaptámadásból. Tény és való, hogy korábban 30-ról 20-ra csökkentették szintén a PBE-n a páncélzat értékét, önmagában nem a 30 páncél miatt erős ez a tárgy. Ezzel újfent a tankokat erősítik és az ADC-ket gyengítik, hiszen 1100 aranyért cserébe 45 mozgási sebességet 20 páncélt és egy igen szép sebzésfelfogó hatást kapunk.

Reméljük, hogy időben észhez térnek és rájönnek, hogy a Ninja Tabi nem a 30 páncél miatt volt ennyire broken eddig is. Nem véletlenül nem csak topon és a dzsungelben a tankoknál figyelt ott ez a lábbeli, hanem olykor miden, sőt ADC-ken is, pontosan azért, mert a nyújtott érték az alaptámadásra hagyatkozó hősök ellen egyszerűen felbecsülhetetlen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések