Irelia már a célegyenesben, megérkezett a részletes hősbemutatója -VIDEÓ

Irelia már a célegyenesben, megérkezett a részletes hősbemutatója -VIDEÓ

Már nem kell sokat várni a frissítésére!

Kai'Sa kiadása óta Irelia körül forog a LoL világa: a reworköt kapott karakter igazán látványos és főleg mozgékony lett, talán még a réginél is mozgékonyabb, most pedig megérkezett a részletes hősbemutató videója is. Ez azt jelenti, hogy a következő frissítéssel már landol is az éles szervereken.

Látva a videót én magam azt érzem, hogy egy olyan hőst fogunk visszakapni, aki sokaknak lesz a kedvence és legalább ugyanennyi embernek az ádáz ellensége. A solo harcokon túl a csapatharcokban is tökéletesen helyt fog állni, az új típusú gyengítés; a "Lefegyverezve" pedig feltehetően egy olyan eleme lesz a karakternek, amivel sok távolsági harcosnak fog keserű pillanatokat okozni.

Emellett pedig a Riot Games kiadott Ioniához is egy bemutató videót, amiben részletesen mesélnek nekünk az ottani emberek mindennapjairól, és a világról ahonnan kedvenc hőseink származnak. Tudtátok, hogy Ioniában tilos kivágni bármilyen fát? Helyette egy fasuttogót kell felfogadni, hogy győzze meg a növényt, hogy úgy nőjön tovább, ahogy azt mi szeretnénk! Ezenfelül az Ionia vs. Noxus háborúról is több érdekes részletet osztottak meg velünk!

Várjátok már Ireliát? Insta ban vagy insta buy annak, akinek még nincs meg?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.