5 dolog, amit szívesen látnánk a FIFA19-ben

5 dolog, amit szívesen látnánk a FIFA19-ben

Nagyon jó lett a FIFA18, de mindig van min változtatni!

Ha a szeptember végi megjelenéseket nézzük, akkor nagyjából pont félidőnél tart a FIFA18, ami azt jelenti, hogy hamarosan elkezdik csöpögtetni az infókat a következő részről. Bár voltak pletykák arról, hogy az EA lassít a tempón és 2019-ben nem ad ki játékot, csak egy vastag update-et, meglepődnénk, ha ez valóban így lenne, hiszen komoly bevételt jelent a kiadónak minden évben a szeptember végi időszak. 

Akár update, akár FIFA19, mi azért szeretnénk néhány változtatást, ezért elgondolkoztunk azon, hogy mi az, amit szívesen látnánk a következő verzióban, íme az ötös listánk!

A játékosok Chemistry-je posztváltásnál

Sokan kritizálták a mostani rendszert, miszerint, ha egy játékost nem a saját pozíciójában játszatsz, akkor keményen lehúzza a játék Chemistry-jét. Magyarán, ha te Gareth Bale-t mindenáron balhátvédként szeretnéd játszatni (ezen a poszton kezdte a karrierjét) és nem a FIFA18 által "meghatározott" poszton, akkor meg fog büntetni. A következő verzióba azoknál a játékosoknál, akik egy-egy poszton komoly múlttal rendelkeznek, kiegészülhetne ezzel a Chemistry. De hogy még tovább menjünk: tök jó lenne, ha egy bizonyos idő után a játékosok a számukra idegen poszton fejlődnének Chemistry tekintetében, tehát igenis legyen esély Bale-t visszarakni balhátvédnek, ha ott játszatod folyamatosan.

Magyar bajnokság

Minden évben szeretnénk, ha lenne magyar bajnokság a játékban, és reméljük, hogy ha idén nem is, a közeljövőben elkezd erre odafigyelni az EA. Látva, hogy hány topcsapat szállt be az e-sportba itthon (MTK, Honvéd, FTC, DVSC, DVTK a teljesség igénye nélkül), látva, hogy magyar játékosok sorra ott vannak a nemzetközi tornákon, és ismerve a magyar foci múltját, nagyon örülnénk, ha végre nagyobb hangsúlyt kapnánk a jövőben. Persze erre kicsi az esély, arra már nagyobb, hogy mondjuk a kínai liga bekerül, ha már sokan a nagyobb nevek közül oda mennek levezetni.

FIFA street mód

Oh igen, a jó öreg FIFA street. Hosszú évek óta nem láthattunk új verziót a FIFA streetből, pedig ha valamire, akkor erre lenne igény. Az igazi, hamisítatlan, hétvégi, délutáni ketrecfoci a játszótér mellett, 3v3-ban. Az NHL18-ba hoztak már hasonló módot, éppen itt az ideje, hogy legyen a FIFA18-ban is.

Megoldás a haláleseteken meggazdagodók ellen

Megdöbbentő és szomorú volt látni, ahogy a nemrég elhunyt olasz válogatott védő, Davide Astori halálában sokan csak a meggazdagodás lehetőségét látták azzal, hogy megvették az UT kártyáját, majd egyből visszarakták a piacra, hogy még többért adják el. Ez ultra gáz így, erre valami megoldást kell találnia az EA-nek, mondjuk valami olyan kártya formájában, amit nem lehet eladni.

A rajongók hős kártyával emlékeznének Davide Astorira

Eközben mások profitálni szeretnének a halálából.

Nagyobb hangsúly a Pro Clubs-on

Talán erre van a legkisebb esély, ugyanis ebből nincs pénze az EA-nek. Pedig ha egy kicsit jobban odafigyelne, akkor láthatnák, hogy mennyire fejlett már világszerte a FIFA ezen játékmódja. Szervezetek, régiós és nemzeti bajnokságok, Európa- és világbajnokságok szervezett körülmények között, arról nem is beszélve, hogy sokkal nagyobb kihívás 10 másik társaddal egyszerre játszani, mint amikor egyedül irányítod az egész csapatot. Ha valami, akkor ez tényleg e-sport, megérdemelné a nagyobb figyelmet.

Ez lenne tehát a mi listánk, várjuk a ti észrevételeiteket!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!