A tragikus események ellenére Doublelift játszani fog az NA LCS döntőben hétvégén

A tragikus események ellenére Doublelift játszani fog az NA LCS döntőben hétvégén

Szomorú napok vannak Doublelift mögött a családját ért támadás után, ám őt ez sem fogja megakadályozni abban, hogy elérje álmait és megnyerje még egyszer az NA LCS-t!

Hétfőn Doublelift szörnyű esetétől volt hangos az e-sport média, ugyanis bátyja, Yihong Peng rátámadt szüleire egy késsel. Édesanyja bele is halt a támadásba, édesapját pedig kórházban kezelik súlyos sérülésekkel, de az orvosok szerint fel fog épülni. Ha valaki már veszített el közeli rokont, még ha csak nem is konkrétan szülőt, az pontosan tudja, hogy ez milyen hatással lehet az emberre, és a mindennapi dolgok hirtelen jelentőségüket veszítik. Mivel Doublelift e-sportolóként éli mindennapjait már hosszú évek óta, így neki az LCS-ben való szereplés is ebbe a kategóriába tartozik.

Letartóztatták Doublelift bátyját, miután késsel támadt a szüleire

Eacute;desanyja bele is halt a késtámadásba, édesapja pedig súlyos sérülésekkel fekszik jelenleg kórházban.

Ez alól talán az NA LCS döntője kivétel, hiszen az mégsem egy mindennapi esemény és Doublelift úgy döntött, hogy a történtek ellenére nem fogja kihagyni ezt a lehetőséget. A hírt a Team Liquid vezérigazgatója, Steve "LiQuiD112" Arhancet erősítette meg a Twitterén, miszerint Doublelift csatlakozik a csapathoz Miamiban a hétvégén.

Természetesen saját és a csapata támogatását is maga mögött tudhatja Doublelift. Egy kicsit meg is lepte a hír a rajongókat, hiszen tegnap még arról beszélt Doublelift, hogy egy kis időre el fog tűnni, amíg ezt feldolgozza, illetve rendezi a helyzetet. A történtek után személyesen ment el apjához és öccséhez a kórházba, hogy családjával lehessen. Tegnap egyébként nem csak a csapat és Steve, hanem az egész közösség kiállt mellette és számtalan támogató üzenetet kapott rajongóitól, valamit Steve-től is.

A nagy együttérzés közepette azonban senki nem gondolt bele abba, hogy mit is jelenthet ez a hétvégén játszandó NA LCS döntőt illetően. Valószínűleg sokak számára egyértelmű volt, hogy ezt kihagyja, pár rajongó pedig már egyenesen a döntő elnapolását követelte, annak ellenére, hogy ez egy teljesen lehetetlen kérés lenne, figyelembe véve a szükséges előkészületeket.

Doublelift azonban úgy tűnik, továbbra is eltökélt és mindent szeretne megtenni azért, hogy újfent megnyerje a döntőt, ezúttal a 100 Thieves-el, és volt csapattársával, Aphromoo-val szemben. Tiszteletreméltó lépés ez tőle, hogy nem akarja cserben hagyni sem csapatát, sem a rajongókat és ismerve a személyiségét, valószínűleg még keményebben fog küzdeni a döntőn.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.