A jövőben mindenki használhatja majd a Custom Game-eket!

A jövőben mindenki használhatja majd a Custom Game-eket!

Ezt az ütemtervben is közölték velünk, de lehet, hogy már csak hónapok kérdése a dolog.

A nemrég bekerült War mode olyannyira elnyerte mindenki tetszését, hogy a Redditen és más különböző platformokon is elkezdték bombázni a PUBG Corp-ot a játékosok, hogy hadd maradjon bent a játékmód. Egyelőre csak szerették volna kipróbálni, hogy hogyan működik és a jövőben lehet, hogy visszahozzák majd. A történet érdekes része viszont az, hogy a PUBG Corp. egyik munkatársa megerősítette, hogy nem kell aggódnunk emiatt, mert a jövőben mindenki elérheti majd a custom game-eket.

"Tudom, hogy ez egy kicsit furcsa, hogy minden új módot a custom game-ekben próbálunk ki, amit nem mindenki használhat. A mostani tervek szerint viszont hónapok kérdése lehet, hogy mindenki használhassa majd ezt a funkciót, amivel a War módot és mást is kipróbálhattok"

Természetesen elmondta, hogy ez a néhány hónap akár el is húzódhat és nem szeretnék, ha fix időhöz lenne kötve a dolog, így akár az is előfordulhat, hogy a következő félévben sem lesz elérhető mindenkinek. Emellett pedig lehetséges, hogy hullámokban fogják kiosztani az eléréseket, amit lehet, hogy véletlenszerűen, de lehet, hogy a leaderboard legjobb helyezettjeinek adnak majd oda először.

Ha mindenki használatba vehetné a custom szervereket, az rengeteget javítana a játék profi közösségén. Bármikor lehetne különböző szituációkat gyakorolni és akár csapatok is praccolhatnának együtt a taktikák kipróbálása miatt. Ez a mostani custom game-ekkel sokszor még akkor sem elérhető, hogyha valakinek van szervere, hiszen egy verseny leszervezése a PUBG Corp-pal akár hónapokig is elhúzódhat. Szerencsére ezt ezek szerint kiküszöbölik majd és hónapok múlva már mindenki használhatja a custom game-eket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: eurogamer.net

Kövess Minket!