A Chelsea sztárjainak arcát a 3D-s technológiával szkennelték az EA-nél

A Chelsea sztárjainak arcát a 3D-s technológiával szkennelték az EA-nél

A FIFA19-et jobbá, reálisabbá és élethűbbé szeretné tenni az EA, főleg, ami az arcmodellezést illeti.

Az EA Sports már gőzerővel készül a következő részre, és talán ennek apropóján is készült egy rövid kulisszák mögött zajló videó. A Chelsea jó néhány játékosa állt a kiadó rendelkezésére és megnézhetjük, hogy miként készülnek el a különböző arckifejezéseknek a felvételei. Annak érdekében, hogy a lehető legvalóságosabbak legyenek, egy kifinomult kamerarendszer segítségével valósítják meg az életszerű szkennelést, valamint különféle szögekből álló arcvonásokat és kifejezéseket rögzítenek. Többekt között Eden Hazard, Alvaro Morata és Thibaut Courtois voltak azok, akiket felvettek és lefényképeztek. Grimaszok, öröm, szomorúság és további érzelmeket is szeretnének megjeleníteni a következő részben, ezekre is láthatunk példákat a következő videóban:

A labdarúgók ezután egy üres FIFA kártyával pózoltak, amelyet az aktuális hónap játékosainak díjátadásaihoz használnak, illetve amelyen megjelenik az upgradelt rating is.

Bár a FIFA 18 tisztességes arcmodellekkel rendelkezik, mindig akadnak olyanok, akiket nem sikerül hasonló részletességgel megalkotni és bizony azt is lehet mondani időnként, hogy távol áll a valóságtól egy-egy labdarúgó kinézete. Persze nem fognak tudni mindenki lefotózni és tökéletes részletességgel megalkotni a következő epizódban sem, ettől függetlenül a top bajnokságban szereplő együttesek megérdemelnék a pofás kinézetet. Nektek, hogy tetszik?

Kövess Minket!