Az ikonok mellé megjöttek az MSI emote-ok és a login screen is -PBE

Szép lassan minden MSI tartalomra fény derül, a Baron is új kinézetet kapott, de a hősök sem maradhattak ki a mostani patch-ből.

Tegnap megérkezett a legújabb PBE patch is és vele együtt sok MSI tartalom, köztük például a kliens belépő képernyője, amit egy-két hétig biztosan látni fogunk majd, íme.

Mint látható, összesen 13 érme és egy kupa található rajta. A kupa az egyértelmű, a 13 érme pedig a 13 különböző nagy régiót képviseli, akik részt fognak venni majd az idei MSI-n. Bár az MSI nem egy VB, mégis nagy szerepe van, hiszen többek közt az itt elért helyezés határozza meg, hogy az egyes régiók melyik kalapba kerülnek majd a VB-n, illetve, hogy részt kell-e vegyenek a Play-In Stage-en, vagy sem.

Megjöttek az MSI ikonok PBE-re egy új kapszulával együtt

Emellett LeBlanc egyes ikonjai is frissülnek, Sion Varus és Vi pedig buffokat kapnak!


Ez lesz az MSI általános emote-ja, de aki egy-egy csapat mellett szeretné letenni a voksát és őket támogatni, az is megteheti az alábbi hangulatjelekkel, elég sok csapatunk lesz idén.

Ha már MSI, nem csak a pályalogókkal fogják ezt éreztetni, amik megjelennek többek közt a középső ösvényen, de a Baron is új köntöst kap.

Térjünk át az ingame dolgokra, ezekből ezúttal kevesebb jutott.

Mostanában nagyon jól érzi magát a metában, talán egy kissé túlságosan is, ezért a páncélnövekedés mértékét csökkentették 4,5-ről 4-re szintenként. Az E (Unbreakable) sebzéscsökkentés mértéke is alacsonyabb lett, 30/32.5/35/37.5/40% helyett 20/24/28/32/36%. Ezzel a korai erőfölénye csökkent leginkább, hiszen az első szinten 10%-os különbségről beszélhetünk.


Janna továbbra is erősen tartja magát, 13%-os választási arány mellett a meccsek 54%-át nyeri. Az alap mozgási sebességét 320-ról 315-re csökkentették, valamint a W (Zephyr) sebzéséből is visszavettek, 60/105/150/195/240 helyett "csak" 55/100/145/190/235-öt üt.


Tegnap is ikonfrissítéseket kapott, ahogyan ma is. A tegnapi arany színű ulti ikon úgy látszik nem tetszett a Riotnak, ezért inkább átszínezték lilára.



Itt csak annyi változott, hogy a kezdő AD mértékét 57,54-ről 61-re vitték fel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!