A City középpályása váltható ki a PL SBC teljesítésével

A City középpályása váltható ki a PL SBC teljesítésével

Egy belga és egy lengyel játékos került terítékre.

Megannyi liga kapott már saját Squad Building Challenget, a LaLiga után végre a Premier League saját kihívása is megérkezett.

A Squad Building Challengeket tavaly mutatták be az Ultimate Team-ben. Egy nagyszerű módja annak, hogy érméket szerezz a nem használt kártyáiddal vagy a piacon megtalálható olcsó lapokkal. Ebben az esetben a Premier League és a belga ProLeague kapta meg a saját SBC-ét, melyben Łukasz Teodorczyk-t és Kevin de Bruyne-t szerezhetjük meg.

Kevin De Bruyne egyébként már ebben az szezonban is remekül játszik, egy fordulóra van a Manchester Cityvel a bajnoki címtől. Ugyan nagy vereséget szenvedtek a Liverpooltól, de még nem reménytelen a Bajnokok Ligájában a továbbjutás. A PL-ben 32 mérkőzésén 7 gólt szerzett, 27 győzelem mellett mindössze 2 vereséget szenvedtek a kékek. A 2017/18-as évadban 73.78%-ban passzol pontosan, és csak az érdekesség kedvéért, de eddig összesen 1 sárga lapot gyűjtött csak be. Ugyan a hónap legjobbja még nem volt a FIFA18-ban, de ez az SBC lehet, hogy kárpótolja őt, illetve rajongóit:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!