Ki ne fogadná el a Team of the Week 30. kezdőjét?

Ki ne fogadná el a Team of the Week 30. kezdőjét?

Minden poszton találhatunk remek futballistát, a hétvégén pedig megint volt egy-két szuper teljesítmény.

Az utóbbi időben van kikből és miből válogatni, ami a Team of the Week csapatait illeti. A tavasz egyre több futballista parádés játékát is eredményezi, hiszen a bajnoki végjátékban már nem mindegy hanyadikként végeznek együttesükkel. A 30. kiírásban is van néhány különleges név:

Marcelo: Még mielőtt bárki is meglepődne, nem a királyi gárda brazil szélsőjéről van szó. A Lyon középső védője hétvégi 5-0-ából alaposan kivette a részét, hiszen két találat is az ő nevéhez fűződik, illetve nagyban hozzájárult, hogy nem kaptak egyetlen találatos sem.

Paulo Dybala: Nem olyan rég volt neki IF lapja, de az elmúlt hétvégén szerzett 3 találata nem hagyható figyelmen kívűl. A Juventus ezzel 4 pontos előnyre tett szert a Napolival szemben a bajnoki címért folytatott harcban, plusz az argentin a mérkőzés legjobbja címet is megkapta.

Memphis Depay: A Lyon másik játékosa is pengén játszott a hétvégén. Az előbb is említett 5-0-ás siker egyik kovácsa volt, hiszen mind az öt találatban benen volt. Egy gólt szerzett és hozzá még négy assziszttal járult hozzá a győzelemhez. A L'Equipe-től a 9/10-es értékeléssel a Player Of The Week elismerést is megkapta.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!