Izmosnak ígérkezik a buffolt Lethal Tempo, valamint megjött az MSI Baron videója is! - PBE

Izmosnak ígérkezik a buffolt Lethal Tempo, valamint megjött az MSI Baron videója is! - PBE

Közeledik az MSI, most már ingame bemutató videót is kaptunk a Baronról, valamint tovább folyik a hősök tesztelése. Durva lesz az új Lethal Tempo is, hátha ezúttal előtérbe is kerül!

Megérkezett a legújabb PBE patch és vele együtt az első in game videó is az új MSI, vagy más néven Conqueror Baronról. Elég ütős lesz, azt meg kell hagyni!

A hotfix után újra Irelia van a terítéken, de Vi sem marad érintetlen - PBE

Aioween | 18/04/11 09:38 Mielőtt beleugranánk a hősökbe, a PBE szerverekre most már bekerült a tegnap megmutatott MSI Baron kinézet, ami így néz ki. Szép lassan minden MSI tartalomra fény derül, a Baron is új kinézetet kapott, de a hősök sem maradhattak ki a mostani patch-ből. 40/55/70/85/100 helyett 60/70/80/90/100 mana.

A mai hősfrissítések is megkavarják kicsit a vizeket, de ami igazán nagy port kavarhat majd, az az új Lethal Tempo.

A tankos support W-jét (Stand Behind Me) is nerfelik a korábbi E gyengítések után. Az ebből kapott bónusz páncél és varázsellenállás mértéke 17,5/20/22.5/25/27,5 helyett csak 10/14/18/22/26 lesz. A pajzs önmagában is sok sebzést fog fel, főleg a 2 v 2 bot lane-en, de ezekkel a plusz ellenállásokkal még nehezebb volt bármilyen cserét megnyerni vele szemben, így talán könnyebb lesz valamivel. 

Galio korábbi HP növekedés gyengítése soknak bizonyult, ezért egy keveset visszaadnak neki, 98 helyett 102 HP-t kap szintenként, de az elő szerverrel szemben ez még így is csökkenés lesz, ahol jelenleg 112 HP-val gazdagodik jelenleg.

Graves egy időben nagyon fontos szereplője volt a dzsungelnek, tavaly nem véletlenül ő kapta a Victorious kinézetet, de mostanra teljesen eltűnt. Tankosabbá teszik valamivel, hiszen a szintenként kapott HP mértéke 84-ről 92-re növekszik, valamint az ultiját (Collateral Damage) is változtatták tegnap, a CD-t 120/100/80-ról 110/85/60 másodpercre csökkentették, most már a játékban is helyesen jelenik meg.


Taliyah ha nem is a legelnyomóbb, vagy rettegettebb hősök egyik, az biztos, hogy jelenleg nagyon jó formában van a roamoló midesek között. Az alap HP-ját csökkentették 532-ről 502-re, ez nagyjából egy alaptámadásnak felel meg a legtöbb mides esetében, picit kevesebb. A Q (Threaded Volley) képessége adja az igazi erejét, amivel konstans be tudja tolni az ösvényt.  Ennek a CD-jét szintén tegnap növelték 9/7,5/6/4,5/3-ről 11/9/7/5/3 másodpercre, de eddig nem jelent meg helyesen a játékban. A korai játékszakaszban így valamivel könnyebb lesz tartani magunkat ellene.


Izmosra sikeredett a tegnap E (Bladecaller) nerf, amivel a képesség csak 25%-öt sebzett a minionokba, valószínűleg így teljesen eltűnt a waveclearje, ezért visszaállították az eredeti 50%-os értékre.

És most a patch talán legfontosabb változtatása, ami még a tegnapihoz képest is jobban előtérbe hozza a Lethal Tempot. Már a tegnapi buff sem volt semmi, 30-80%-ról 40-100-ra vitték fel, a legújabb patch-ben pedig ezt még tovább emelték 40-110%-ra. Fontos megjegyezni, hogy abban a pár másodpercben a Lethal Tempo figyelmen kívül hagyja a 2,5-es maximális támadási sebességet, szóval ez igen sokat fog hozzátenni egyes ADC-k életéhez, gondolok itt például Vayne-re, Tristana-ra, Varus-ra, vagy Kog'Maw-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!