A BL kiesést Messi ára még a FIFA18-ban is megérezte

A BL kiesést Messi ára még a FIFA18-ban is megérezte

Látványos zuhanást lehet látni az árcéduláján.

Nem kérdés, hogy a Barcelona támadója a világ egyik, ha nem a legjobbja Leo Messi, dacára az AS Roma elleni Bajnokok Ligája fiaskónak. A 30 éves argentin hiába próbálkozott, a katalánok képtelenek voltak betalálni a farkasoknak és 3-0 vereséget szenvedtek, ezzel kiestek a legrangosabb európai labdarúgó sorozatból. Úgy tűnik, hogy ez a teljesítmény és eredmény befolyásolta Messi árát a FIFA18-ban, ugyanis több tízezerrel csökkent az értéke néhány nap alatt. Az ominózus találkozó előtt még 434, 643 érme volt Xboxon és 466,871 PS4-en. Jelenleg így áll a kis futballista ára:

Ha arra gondolnál, hogy esetleg megszerezd őt, akkor ez lehet a legjobb alkalom, hiszen előbb utóbb egy remek teljesítményt követően újra felugrik majd az értéke.

Nem csak őt érintette ez a röpke válság, mivel csapattársa, Ousmane Dembélé csak öt percet játszott a Roma ellen, de az elmúlt 24 órában ő is elvesztette értékének a 10 százalékát. Jordi Alba, aki briliáns szezont fut egyelőre a klubbal szintén megsínylette a kedd estét. Ha arra törekszünk, hogy néhány Barca játékost hozzáadjunk az Ultimate Teamünkhöz, most kevesebb lóvéból is megtehetjük ezt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!