A padlóról állt fel molnargabo, így holnap folytatja Manchesterben a küzdelmet

A padlóról állt fel molnargabo, így holnap folytatja Manchesterben a küzdelmet

Péntek 13 és a peches széria sem fogott ki rajta, ugyanis a 3. meccs után beindult a gólgyár és visszaküzdötte magát a továbbjutás küszöbére.

Szép napra virradtunk, hiszen a FIFA 18 Champions Cup manchesteri versenyén egy magyar játékos, név szerint Molnár "molnargabo" Gábor is elindulhatott.

Xbox One-on mérhette össze tudását az angol városban a világ 64 legjobb játékosával. Megjárta Barcelonát, majd Budapesten a V4 Future Sports Festivalon is ott volt, ahol egészen a döntőig menetelt, végül ezüst érmet szerzett.

Ezután tehát Nagy-Britannia felé vette az irányt. A péntek 13-a sok ember számára nem egy szerencsés nap és úgy tűnt, hogy magyar játékosunknak sem sikerül legyőzni a balszerencsét. Az első körben a 15. kiemelt francia AeroFIFA ellen léphetett pályára. Sok babér sajnos nem termett neki, az oda-visszavágós rendszerben zajló párharcokat illetően mindkét meccsen vereséget szenvedett mindössze 1 gólt szerzett.

1. kör

AeroFIFA 3-1 molnargabo
molnargabo 0-2 AeroFIFA

2. kör

A svájci körökre osztott csoport azt is jelenti, hogy mindenki egy kalapba került, az első kör után pedig a győztesek a győztesekkel, a vesztesek pedig értelemszerűen a vesztesekkel kerültek össze. Így kaphatta ellenfeléül gabo a brazil NSE D1go-t. Az első mérkőzésen a kétgólos hátrányt nem sikerült ledolgoznia, aztán a második találkozón már jobban ment a szekér, legalábbis a gólok tekintetében. Történt ugyanis, hogy a végeredmény 1-1 lett, azonban a kaput eltaláló lövések száma hihetetlen különbséget mutatott a magyar játékos irányába. Tizennégyszer tüzelt, ebből sajnálatos módon csak egyszer talált be, míg ellenfele háromból hozta ugyanezt össze.

NSE D1go 2-0 molnargabo
molnargabo 1-1 NSE D1go

3. kör

A harmadik kört a Barcelonát ugyancsak megjárt LP Dragonn ellen kezdhette meg. A brit játékos már a tavalyi évben is rengeteg eseményen vett részt viszont a vb döntőről végül lemaradt. Ő sem várta jó helyzetből ezt a párharcot, hiszen kétszer már alulmaradt Manchesterben. Az eredményeket illetően a javítás most sem jött össze gabonak, bár az első mérkőzésen derakasan küzdött és nagyon szoros végeredmény született. Így az utolsó mentsvár maradt meg hazánk fiának, hiszen a 4. körben alulmaradó játékosok búcsút inthetnek Manchesternek.

molnargabo 2-3 LP Dragonn
LP Dragonn 4-1 molnargabo

4. kör

Egy utolsó találkozót még mindenképpen le kellett játszania molnargabonak. Az eddigi mérkőzések során egy döntetlen mellett 5 vereség szerepel a neve mellett. Az érzelmeit nem elrejtő gaboról pedig tudhatjuk, hogy ez könnyen görcsössé tehette volna a játékát. A szintén a kiesést elkerülni vágyó WanderingThumbs akarta útját állni. Molnargabo a legjobb pillanatban szedte össze magát, kiadta a benne lakozó feszültséget, aztán remek játékkal kitömte és kiejtette a brit játékost. Életben tartotta tehát továbbjutási esélyeit.

molnargabo 4-2 WanderingThumbs
WanderingThumbs 1-4 molnargabo

5. kör

A megtáltosodás itt nem ért véget, ugyanis az ötödik fordulóban a holland Bundled Nick esett áldozatául, az első meccsen hármat vágott neki, majd megnyitotta a gólcsapot és hazáig repítette Nicket a hat találattal.

molnargabo 3-0 Bundled NICK
Bundled NICK 2-6 molnargabo

Ez pedig azt jelenti, hogy az első napon a pokolból jött vissza molnargabo, így folytathatja a 6. és 7. körben is a küzdelmeket szombaton Ha azokat is sikerrel teljesítené, akkor továbbjuthat a rájátszásba. Ellenfele egyelőre ismeretlen, de bárkit is kapjon, ilyen lelkierővel képes lehet legyőzni a következő szembejövő játékost is.

A képek molnargabo facebook oldaláról származnak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!