Egy hajszálon múlt a playoff molnargabo számára Manchesterben

Egy hajszálon múlt a playoff molnargabo számára Manchesterben

Nagyon kevesen múlt, hogy nem jutott a rájátszásba molnargabo, brazil ellenfele örülhetett az utolsó meccs végén.

A 6. kör előtt 2 győzelem és 3 vereség állt a neve mellett, így továbbra is az életben maradásért játszott, hiszen ha kikap valakitől akkor búcsúzik a tornától. A soron következő ellenfele az ír xL Shane volt, aki 18-ként kvalifikálta magát még a WL-es eredményei alapján a manchesteri FUT tornára. Az első mérkőzésen nagyon szoros eredmény született, végül azonban a magyar ifjú örülhetett. Aztán tudták fokozni az izgalmakat, hiszen még több gólt lőttek, viszont a tegnapi feltámadást követően sikerült átörökítenie a nap végén látott formáját és remek győzelemmel indított Molnár "molnargabo" Gábor.

molnargabo 2-1 xL Shane
xL Shane 2-3 molnargabo

Az utolsó, a hetedik, a mindent eldöntő kör következett molnargabo számára. Ismét egy brazil játékossal találta magát szembe, tegnap D1go ellen sajnos nem jött össze a győzelem, így hát most revansot vehetett honfitársán és javíthatott. A rájátszásba jutásért játszottak a felek. Az első találkozón mindössze egy találat döntött, viszont a jó hír az, hogy a magyar fiú javára. Aztán a visszavágó hasonlóan kemény volt, itt végül 5 gólon osztozkodtak, azonban most a brazil javára billent a mérleg, így az embert próbáló hosszabbítással folyathatták. Végül a tizenegyespárbaj kellett, hogy pontot tegyen a továbbjutás sorsára. Nehéz szavakban leírni, hogy mennyin múlott, így inkább beszéljenek a képek helyettem:

JSSF107 0-1 molnargabo
molnargabo 3-4 JSSF107

Büntetőkkel tehát kiesett molnargabo a FIFA18 FUT Champions Manchester versenyéről. Egy hajszálon múlt, hogy nem ő mehetett tovább az egyenes kieséses szakaszba, de sajnos Barcelona után most sem kedvezett neki a szerencse.

A képek molnargabo facebook oldaláról származnak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!