Eszméletlen POTM kártyát kapott Salah

Eszméletlen POTM kártyát kapott Salah

Ebben az évben tarol a Liverpool támadója, ráadásul még akár a Bajnokok Ligáját is megnyerheti együttesével.

Mohamed Salah elképesztő idényt fut a Premier Leagueben, szenzációs formája nem csillapodik a szezon hajrájában sem, így nem csoda, ha márciusra újra őt választották a liga legjobbjának.

Az EA Sports természetesen nem sokat teketóriázott, megalkotta a legújabb kártyáját, ami már első ránézésre is félelmetes, már csak azért is, mert az egyiptomi lett a leggyorsabb játékosok egyike.

Salah meccsről meccsre elkápráztatja a Liverpool szurkolóit, most pedig elsőként és egyedülállóként ő lett az első játékos a PL-ben, aki háromszor is megkapta ezt a címet egy szezonon belül. Ez még nem minden, jelenleg 29 találatnál jár a 2017/18-as kiírásban és 6 találatra van Alan Shearer és Andy Cole egy évadban szerzett gólrekordjától.

Az új lapja brutálisnak tűnik, összességében 93-as ratinget kapott. Összehasonlítva a legutóbbi PotM kártyájával, akkor 98-as sebességet adtak neki, ami azt jelentette, hogy olyan szélsebes volt, mint Cristiano Ronaldo Team of the Year kiadása. Ebben a tekintetben is javult, hiszen a mostanin már 99-es érték szerepel, ezzel pedig ő lett a játék leggyorsabb futballistája. Ha ez nem lenne elég, akkor olyan statok szerepelnek még rajta, mint a 96-os cselezés, 93-as lövés, 91-es passzolás. Szinte megállíthatatlan.

Salah kétségtelenül megérdemli a díjat, de kemény verseny volt a mezőnyt illetően, mivel Romelu Lukaku, David Silva, Son Heung-min, Cenk Tosun és Chris Wood szintén részt vett a szavazásban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!