Hirdetés

Rekkles jött, látott és győzött Koreában: két nap alatt Master lett

Aioween | 18/04/16 09:30
Cikk mentése

A tavaszi szezont követően a Fnatic Koreában bootcampel. Rekkles pedig hozza a formáját, nem nagyon talál legyőzőre, sőt már Fakerrel is találkozott solo queue-ban.

Hirdetés

Nemrég zárult az EU LCS tavaszi szakasza a Fnatic elsöprő győzelmével a G2 felett. Ez egyben azt is jelenti, hogy meghívást kaptak az MSI-re, amire már lázasan készül a csapat, természetesen Koreában. A Mid Season Invitational hamarosan itt lesz, ezért sok idejük már nem maradt, de addig is Rekkles fáradhatatlanul gyakorol.

A Fnatic természetesen az európai régiót fogja képviselni, míg a Team Liquid Észak-Amerikát. Rekkles pedig úgy tűnik, hogy minden régióban tud boldogulni, akár még a koreaiban is, ahol köztudottan magasabb az átlagszint. Rekkles jelenleg Masterben van, de alig pár napja érkezett csak Koreába és egy elképesztő 64%-os győzelmi aránnyal érte ezt el, alig 100 mérkőzéssel.

Ezen a szinten már bárkivel összefuthat az ember, akár még Fakerrel is, aki a tavalyi VB elvesztése ellenére még mindig az egyik legjobbnak tartott játékos a világon. Egy olyan presztízs ez, amit lassan akár Rekkles-re is mondani lehetne, mert embertelen odaadással gyakorol és fejlődik még mindig. A találkozás elég egyoldalú volt egyébként, de nem éppen Faker javára.

Faker mentségére, ő maga is ADC pozícióban volt ezen a mérkőzésen, ami nem éppen az egyik elsődleges ösvénye. Rekkles-re visszatérve, nyilvánvalóan nem bronz-ból kellett indulnia, ha minden igaz, a profik általában egy előkészített dia 3 MMR-rel rendelkező fiókot kapnak, de még így is bámulatos, hogy alig két nap alatt Rekkles már Masterben van, egy-két napon belül pedig 64%-os győzelmi aránnyal akár már challengerben is lehet.

Az átlag győzelmi aránya 64%, de ha a fő karaktereit nézzük Tristanaval jelenleg 67%-on áll, Xayah-val 74%, Kai'Sa 60%, Caitlyn 78%, Jhinnel pedig 67%-on. A leggyengébb ADC karaktere, ami még feltűnik az op.gg listán az Sivir, "mindössze" 57%.

Nem véletlenül lett ő az EU LCS tavaszi MVP-je, ahogyan tavaly nyáron is, két egymást követő szakaszban. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog produkálni a csapata, mert egy dolog biztos, Rekkles-szen nem fog semmi sem múlni, ő top formában van jelenleg is.

Ha követni szeretnétek Rekkles-t, vagy akár a többi profit, akik most is Koreában bootcampelnek, van erre egy külön dedikált csatorna Twitch-en. A csatorna teljes mértékben automatizált és op.gg alapján működik, minden meccs után a nézők szavaznak, hogy kire kíváncsiak a chat segítségével. Kommentár nincs, de ha minőségi játékokat akartok nézni, ennél jobb helyet keresve sem találhattok!
Nézd meg TrackingThePros élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?