A Championship legjobb fiatalja penge kártyát kapott az EA-től

A Championship legjobb fiatalja penge kártyát kapott az EA-től

A 17 éves játékos nagy szezont fut a Fulhamben.

A 2018-as EFL díjkiosztó gáláján Ryan Sessegnon-t választották az év legjobb fiatal játékosának a Championshipből. Sessegnon lenyűgöző szezont futott a Fulhamben. Jelenleg a másodosztály harmadik helyén tanyázik a csapatával. A 17 éves fiatalember Slavisa Jokanovic alatt bontogatta szárnyait, már pedig kulcsszerepet játszik a csapat remek teljesítményében, 42 bajnoki mérkőzésen 14 gólt és 6 asszisztott jegyzett eddig.

Rajta kívül Bradley Dack és Billy Kee is megtalálható a paklikban!

Emellett Sessegnon természetesen az EA Sports Young Player, az év LFE Championship újonca címet is elhodította, valamint a szezon legjobb EFL csapatának nevezték együttesét. Szintén elnyert egy speciális elismerést is, miután részt vett az EFL Club Developed XI-ben Joe Hart, Dele Alli és Raheem Sterling oldalán. A hónap végén még nagyobb dicsőség várhat rá, miután ő az első olyan játékos a Championshipből, akit valaha a PFA Young Player of the Year díjra jelöltek. Természetesen SBC is tartozik hozzá, mellyel megszerezhetitek ezt a kártyát is.

"Ez egy különleges pillanat számomra. A Fulhamnél megjártam a ranglétrát és sikerült eljutni odáig ahol most vagyok. Hihetetlenül büszke vagyok."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!