Senki sem érti miért ez a legkevésbé használt lap a FUT-ban

Senki sem érti miért ez a legkevésbé használt lap a FUT-ban

Pedig az Accrington Stanley 79-es ásza meglepően jó.

A legkevesebbet választott játékos az Ultimate Teamben egy 79-es értékkel bíró csatár, akinek lövőképessége csaknem olyan jó, mint Thomas Müllerré. Az Accrington Stanley támadója Billy Kee mindössze 14 játékot játszott a FIFA 18-ban - annak ellenére, hogy több mint tisztességes statisztikákkal rendelkezik. A gólok perc meccs aránya jelenleg egy mókás 0,36 körül mozog, míg asszisztban 0,14-et ért el ennyi idő alatt.

Pedig tényleg nagyon hasznos statisztikái vannak. Annak ellenére, hogy mindössze 65-ös sebessége van, a lövése 82-es - ez magasabb, mint Kylian Mbappe alap arany kártyájának, hisz ott 81-et kapott a francia, illetve a Leicester City-nél játszó Jamie Vardy 79-es pontszámát is megelőzi. Ráadásul ez az érték ugyanaz, mint a Bayern Münchenben futballozó Thomas Mülleré, és ő azért jó a kapu előtt, nemde?

Valószínűleg a mellőzésének van valami köze az árához. 20 ezer coint ugyanis biztosan nem ér Kee, ebből a pénzből már sokkal jobb játékosokat vásárol magának az ember. Mindazonáltal Kee-t ott látni a leggyengébb lapok táborában szívfakasztó. Ti mit gondoltok róla?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!