Egy kiszivárgott kódsor utal a vb DLC érkezésére?

Egy kiszivárgott kódsor utal a vb DLC érkezésére?

Ha hihetünk a képnek, akkor ingyenes letölthető tartalomként kapjuk meg a terméket.

Úgy tűnik, hogy az EA Sports "szivárogtatása" után tényleg biztosra vehető a FIFA18-hoz érkező World Cup mód, amelyben lejátszhatjuk majd az idei világbajnokságot PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. Az eddigi pletykák alapján a külön játék helyett azonban egy letölthető add-on formájában teszi majd közzé a kiadó a WC2018 kiegészítőt. Nem ez az első alkalom, hogy a FIFA kiadott egy világbajnoki DLC-t, hiszen az 1998-as epizódot követően négyévente érkezett egy ilyen csomag. Az 1998-as, 2002-es és 2006-os kiadások különálló lemezen voltak, de legutóbbi két alkalommal már a rajongók ingyenes kiegészítőt tölthettek le a játékhoz. A közelmúltban egy FIFA 18-os kiszivárgott képen megjelent az úgynevezett "Free FIFA World Cup Pack" a szokásos FUT csomagok mellett.

Ez azonban csak a legutóbbi utalás, korábban már egy spanyol kommentátor, Manolo Lama a COPE Rádiónak mondta el, hogy tavaly decemberben rögzítették a világbajnoki szövegeit.

"Decemberben vettük fel a vb-re a hangokat, így azt hiszem, februárban vagy márciusban ki is adják."

Mára tudjuk, hogy nem találta el az időpontot, bár az EA is meggondolhatta magát és a megszellőztetett információ miatt tolta el a megjelenést. Áprilisban vagyunk és az oroszországi világbajnokság alig két hónap múlva elstartol, szóval úgy gondolom felkészülhetünk, hogy bármikor berobbanhat a letölthető tartalom, csak győzzük kivárni!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!