Nem volt könnyű választani, de végül megszületett a TOTW 31!

Nem volt könnyű választani, de végül megszületett a TOTW 31!

Ráadásul idősebb vagy esetleg mellőzött játékosoknak is volt esélye bekerülni a 31. heti csapatba.

Ezen a héten talán az igazi sztárok hiányoznak a felhozatalból, de van bizony egy-két kártya, ami megérheti a pénzét. A szezon végéhez közeledve a legtöbb bajnokság már eldőlt, viszont néhány csapat számára még nem mindegy, hogy miként zárul a saját bajnoksága. Igyekeznek kihasználni az utolsó fordulókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Íme néhány ütősebb futballista a TOTW 31-ből:

Naldo: Csak elképzelni lehet, hogy Naldo TOTS hogyan fog kinézni (elég nagy esély van rá, hogy bekerüljön a Bundesliga legjobbjai közép), de előtte ez a TIF kártya kijárt még neki. A brazil gólt szerzett ezen a hétvégén, ezzel biztosítva Schalke 2-0-ás győzelmét a Dortmund ellen. Mivel ő lett a meccs embere, így nem is volt kérdés, hogy a hét csapatában is ott a helye.

Isco: Az igazi nagy nevek hiányoztak vagy nem brillíroztak, ezért is esett a választás Isco-ra. Azt hiszem ő volt a divízió legjobb játékosa, bár ezzel lehetne vitatkozni, mindenesetre lőtt egy gólt és előkészített egy másikat. CR7 hiányában vállára vette a királyi gárdát.

Oliver Giroud: Hatalmas kérdőjel volt az aláírásával kapcsolatban, különösen, hogy Batshuayi még mindig a klub játékosa. Függetlenül attól, hogy ez a helyes döntés-e –hiszen Batshuayi egyre jobb formába lendült, bár a sérülés miatt már ő nem léphet pályára a tavaszon– Giroud valószínűleg soha nem lesz rendszeres kezdő, azonban hihetetlenül jó cserejátékos válhat belőle. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a két gólja, hiszen a 61. percben állt be és személye ezen a héten létfontosságúnak bizonyult a Chelsea 3-2-es győzelmében.

A teljes TOTW 31 kerete:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!