Örömkönnyek a God of War készítőjétől

Örömkönnyek a God of War készítőjétől

A Cory Barlog által feltöltött videó minket is meghatott.

Azt nagy valószínűséggel már mindenki tudja, hogy jó munkához nem kevés időre van szükség, ami - többek közt - leginkább akkor igaz, ha játékot készít az ember. Így van ez a világszerte ma debütáló PlayStation exkluzív cím, a God of War esetén is, amit a Santa Monica Studios munkatársai 5 éven keresztül fejlesztettek, hogy a játékosoknak a lehető legjobb élményben legyen részük. Éppen ezért hatalmas volt az izgalom a csapaton belül és legfőképp a fejlesztést vezető Cory Barlog-nál is, aki egy videó keretében nézte meg először, hogy hogyan értékelték legújabb alkotásukat. 


Történt ugyanis, hogy a gamersajtó munkatársai már jóval korábban megkapták saját tesztpéldányukat, hogy az általuk készített kritikák alapján az április 20-adikai megjelenéskor már az összes játékos tudhassa, hogy érdemes-e beszerezniük Kratos vadiúj kalandját. A fenti videóban azt láthatjuk, ahogy Cory Barlog először nézi meg, hogy milyen százalékot kapott a God of War aktuális része, ami láttán természetesen örömkönnyekben tört ki, hiszen bőven 90% feletti értékeléseket adtak neki. 

Bár a videóban ő is elmondja, hogy nem kellene, hogy annyira számítsanak ezek a tesztértékelések, de még így is nagyon nagy büszkeséggel tölti el, hogy ilyen projektet valósíthatott meg a csapatában lévő nagyszerű emberekkel. A játékot egyébként már mi is kipróbáltuk és holnap folytatjuk tovább ezt a valóban nem mindennapi kalandot, amiért mindenkinek érdemes elgondolkodnia egy PlayStation 4 beszerzésén, vagy legalább kölcsönkérésén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!