A jövőben még Erangelnél is nagyobb pályát kaphatunk a PUBG-ben

A jövőben még Erangelnél is nagyobb pályát kaphatunk a PUBG-ben

Mint azt már hallottuk ezerszer, a Savage kódnévre hallgató pálya csak 4x4-es lesz, de Greene állítása szerint a 8x8-nál nagyobb mapon is gondolkoznak.

A PUBG fejlesztői végre úgy döntöttek, hogy kicsit többet adnak a közösség szavára és elkezdték azokat az funkciókat fejleszteni, amit már régóta kérlelnek a játékosok. Az új map kialakítása mindenkinek tetszik, hamarosan bekerül a map választás és az event módok is sorra érkeznek meg.

Páncélozott UAZ-zal kergethetjük a többieket az új event módban

A Metal Rain nevű mód hajnalban meg is érkezett az éles szerverre.

Ezúttal viszont a játék atyja, Brendan Greene árulta el a GameSpot-nak a következő pályák terveit:

"Szeretnénk folyamatosan új harcmezőket betenni Most már megtudtuk, hogy a 4x4-es pálya nagyon jól működik és a jövőben lehet, hogy több ilyen map is bekerül majd a játékba. Egyelőre ez a kettő tervünk van idén, de jövőre akár a 8x8-asnál is nagyobb pályán harcolhatnak a játékosok. Az a célunk, hogy kísérletezzünk és megtudjuk mi működik jól."

Greene továbbá elmondta, hogy a Savage mellett idén egy 8x8-as pálya érkezik még, meg valamikor ősszel. A Savage újabb tesztje viszont remekül sikerült és nemrég azt is bejelentették a készítők, hogy új fegyverek és járművek is lesznek a pályán csakúgy, mint Miramaron, de ezenkívül egy barlangrendszert is terveznek a pálya alá.

Reméljük végül nem követnek el hasonló baklövéseket, mint Miramarnál és a tesztekhez hasonló pálya fog kikerülni a kezük közül az éles szerverekre is. Ha valami új életet lehelhet a játékba az biztosan a Savage lesz, de a jövőben akár egy 12x12 pálya sem lehetne rossz, mondjuk 150 játékossal.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!