Profikhoz méltó bemutatót kapott a PSG legújabb FIFA játékosa

Profikhoz méltó bemutatót kapott a PSG legújabb FIFA játékosa

Lassan olyan bánásmódban részesülnek az e-sportolók, mint a hagyományos labdarúgó sztárok.

A FIFA 18 szezonjának első része frusztráló volt Franciaországban Berlinben világbajnokának, L'Olympia aranyérmesének és az Orange e-Ligue 1 második helyezettjének, Corentin 'RocKy' Chevrey ugyanis megállíthatatlan volt. Néhány hónapos szünet után most visszatért, majd leigazolta őt a PSG eSport.

Ezzel a párizsi együttes a FIFA szekció galaktikus éráját indította el. A klubnak mondhatni a világ legerősebb játékosait gyűjtötte be.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok egy olyan nagyszerű klubhoz, mint a Paris Saint-Germain, ami véleményem szerint a legjobban strukturált e-sport klub. Új kihívás kezdődik az életemben és remélem, hogy olyan sok címet nyerek, amennyit csak tudok a PSG színeiben Lucas 'DaXe' Cuillerier és Johann 'Maniika' Simon mellett, akik a világ két legjobb játékosa, egyben jóbarátaim is."

Fantasztikus bemutató reklámfilmet kapott a francia játékos. Rögtön el is kezdheti a komoly felkészülést, hiszen a FIFA eWorld Cup-ra már nincs sok lehetőség kijutni, de úgy tűnik, Corentin 'RocKy' Chevrey készen áll a kihívásra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!