Hamarosan új felhasználói felületet és pénznemet kaphat a PUBG - VIDEÓ

Hamarosan új felhasználói felületet és pénznemet kaphat a PUBG - VIDEÓ

Nem a pályaválasztás lesz az egyetlen újdonság a menüben.

A PUBG fejlesztői valami isteni sugallat kedvéért végre elkezdtek ténylegesen dolgozni és a kiváló közösségi kommunikáció mellett az elmúlt időben a játék is rengeteget fejlődik. Nemrégiben bejelentették a pályaválasztás lehetőségét, amit már nagyon régóta beszerettek volna tenni a játékba, de addig számos akadályt kellett elhárítaniuk.

A pályaválasztás egyben azt is jelenti, hogy egy kicsit alakítani kell a felhasználói felületen, tehát a menü nagy részén is. Szerencsénkre ezúttal nem végeznek félmunkát és, ha már muszáj berakni a mapválasztást, inkább úgy döntöttek, hogy az egész UI kap egy kis ráncfelvarrást. Ezt pedig már videón, szinte élesben is láthatjuk ugyanis a Skintracker nem csak kibányászta az adatokat, de még ki is próbálták, hogy pontosan, hogy fog kinézni az új menü, ami lehet, hogy a közeljövőben még változik, így ne vegyetek mindent készpénznek.

A főmenü újdonságait már láthattuk a fenti képen, de a Store fül komoly alakítgatást kap. Sokkal letisztultabb és átláthatóbb lesz a ládák tartalmának átnézése és megvétele is. Ezenkívül a kulcsoknál láthatunk egy új pénznemet, ami a BRO CASH névre hallgat és egyelőre úgy tűnik, hogy kulcsokat tudunk vele venni. Mást nagyon nem tudunk kiemelni a videóból, de az biztos, hogy a PUBG Corp. végre úgy döntött, hogy mutat is valamit abból, amin dolgoznak és ez rengeteg játékost csábíthat vissza a jövőben. Ha minden jól megy a Savage kódnévre hallgató pályával és a map eljövetelekor egy valamennyire stabil játékba ugorhatunk be az rengeteget segíthet azon, hogy visszaszerezzenek jó pár játékost, akik otthagyták a játékot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!