Kihúzták az MSI Play-In stage csoportjait, íme az eredmény!

Kihúzták az MSI Play-In stage csoportjait, íme az eredmény!

Összesen 8 csapatot húztak ki, akik az MSI első, úgynevezett Play-In fázisában fognak játszani. A két négy fős csoportból csak egy-egy csapat juthat tovább!

Tegnap lezajlott az MSI csoportok kihúzása, ahol lényegében csak a Play-In stage felosztását kellett eldönteni, hiszen az összes többi már adott. Ebbe a szakaszba kerültek azon régiók csapatai, akik vagy nagyon újak, vagy az elmúlt évek világbajnokságai és MSI eseményei alatt nem tudtak maradandót alkotni, vagyis mondhatni másodlagos régiók.

Összesen nyolc régió csapata került bele ebbe a kalapba, akiket két négy fős csoportba osztottak szét. Az eredményt az alábbi képen láthatjátok!

A fentiek alapján tehát a két csoport az alábbiak szerint néz ki

A csoport:

  • LLN's Rainbow7 - Latin America North (LAN)
  • LCL’s Gambit Esports - Commonwealth of Independent States (CIS)
  • CLS’s Kaos Latin Gamers - Latin America South (LAS)
  • GPL's Ascension Gaming - Southeast Asia (SEA)

B csoport

  • CBLOL’s KaBum! e-Sports - Brazil (BR)
  • TCL’s BAUSuperMassive - Turkey (TUR)
  • OPL's Dire Wolves - Oceania (OCE)
  • LJL’s PENTAGRAM - Japan (JPN)

A csapatok elosztását, illetve értékelését, hogy ki melyik fázisba kerül az alábbi eredmények alapján határozták meg. A GR azt jelenti, hogy a csapat csak a csoportkörökig jutott el, a QF azt, hogy a negyeddöntőkig menetelt, az SF az elődöntőket jelképezi, az RU pedig a második helyet jelenti. A C a bajnokot mutatja, míg a PF azt, hogy csak a Play-In Stage-ig jutott el valaki.

Akit érdekel a teljes húzási műsor az alább megtekintheti.

A mérkőzések május 3-án kezdődnek az berlini EU LCS stúdióban, délután 1-től az alábbi csatornán. A két csoportgyőztest pedig a következő körben az LMS-ből a Flash Wolves, valamint a VCS bajnoka várja, aki nem más, mint az EVOS Esports. Az itteni két győztes pedig már részt vehet a főeseményen az EU LCS (Fnatic), NA LCS (Team Liquid), LCK (Kingzone DragonX) és LPL (még nincs) bajnokaival.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!