Brutálisan jó lett ez a Voidbringer Ivern skin!

Brutálisan jó lett ez a Voidbringer Ivern skin!

Kár, hogy egy újabb rajongói alkotásról van csak szó, bár a Beekeeper Singed is a közösségből indult útjára és azóta be is került a játékba. Hátha ezúttal is kivételt tesz a Riot.

Számos példáját láttuk már a közösség kreativitásának, ahol jobbnál jobb skineket alkotnak. Volt is erre nemrég egy verseny is a Riot részéről, ahol számos kategóriában hirdettek győzteseket. A lelkesedés azonban egyeseknél azóta sem hagyott alább, hiszen ontják magukból az újabbnál újabb skinötleteket.

Ezúttal Ivernt gondolták újra. Az erdő barátja kapcsán nem feltétlenül jutna eszünkbe elsőként az üresség, vagyis a Void világa, de Vlad Becescu román alkotónak igen. Eléggé félelmetesen néz így ki, ugyanakkor nagyon eltalálta a hangulatát, hogy milyen is lenne egy félelmetesebb Ivern ebből a világból.

Ha már Ivern, a buliból természetesen Daisy sem maradhatott ki, bár ez a név már valahogy nem lenne annyira találó az alábbi szörnyetegre.

Ketten együtt egy igazán hátborzongató látvány hoznának a játékba.

Mint köztudott, Ivern nem támadja meg a táborokat, viszont az a barátságos felszabadítás sem annyira passzolna a mostani témához. Helyette az előkészített táborokat inkább a Void nyelné el nyomtalanul az alattuk szép lassan megjelenő térkapun keresztül.

A Q képességét, amivel leköti ellenfeleit egy köpet lenne a szájából, valamilyen mérgező anyaggal.

A bokrok is új kinézetet kapnának, bár ez kissé furcsa lehet, mivel eddig ezek nem ütöttek el az alaptól, kérdéses, hogy ez mennyire lenne ésszerű.

Az általa nyújtott pajzs a Voidra szokásos lila színben pompázna.

Daisy fellökése más jelet és persze animációt kapna, a jobb oldalon a jelzőket láthatjuk, balra pedig magát az animációt.

Mint minden alkotásnál, úgy itt is rengeteg elképzelése volt előzetesen az alkotónak, amiket alább láthattok.





Az alkotó artstation oldalát itt találjátok, érdemes rajta körbenézni, mert nem ez az egyetlen minőségi elképzelés rajta.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!