Végre olcsóbbak lehetnek a videókártyák!

Végre olcsóbbak lehetnek a videókártyák!

Már lassan idejét se tudjuk, hogy mióta várunk erre. 

Ti is unjátok már, hogy a kriptopénzek bányászata miatt az egeket verdesik a nagyobb teljesítményre képes videókártyák árai? Úgy néz ki, hogy végre alább csap a bányászláz, így egyre kedvezőbb áron juthatunk majd hozzá egyik kedvenc hardverünkhöz. 


Mindez leginkább annak köszönhető, hogy bedőlt a Bitcoin árfolyama, ezért egyre kevesebb embernek éri meg ezzel foglalkozni, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy manapság már az egyedül egy géppel történő bányászat is jórészt a vicc kategóriába esik. Ennek eredményeképp a videókártyák piaca akár 40%-kal is visszaeshet, így a gyártók akár 20-25%-kal is csökkenthetik a hardverek árait

Érdekes megfigyelni, hogy az NVIDIA és az AMD partnerének számító Gigabyte tavaly lazán megduplázta a nyereségét a 4.5 millió eladott videókártyával, pedig ez csak egymillióval több, mint az egy évvel azelőtti. Egy szó, mint száz, aki manapság szeretne gépet építeni, vagy fejleszteni, annak érdemes még egy kicsit várnia, hogy olcsóbban szerezhesse be hozzá ezt a komponenst. Aztán már csak remélni tudjuk, hogy ezután a memóriák árai is normalizálódni fognak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.