Két TOTS csapattal elindult a FIFA18 újabb futball ünnepe

Két TOTS csapattal elindult a FIFA18 újabb futball ünnepe

A közösség nagyon eltalálta a TOTS csapatát erre az évre.

Megérkezett a FIFA éves legnagyobb eseménye. A Team of the Season (a szezon csapata), amely a közösségben csak TOTS néven ismert, minden szezonban elismeri a legjobb játékosokat világ- és Európa-szerte a legmagasabb szintű labdarúgó ligákban. A következő hónap folyamán a heti (és néhányszor kéthetente) kiadások magukban foglalják a nagyon erős speciális itemeket, az unlockable (feloldhatatlan és untradeable (cserélhetetlen) Team of the Season elemeket és még sok mást is.

Április 27-én útjára indult tehát a közösségi csapattal az újabb futball ünnep, az első verzióban azok a játékosok kaptak Community TOTS lapot, akiknek eddig nem volt IF kártyája. A közösség 100 játékos közül szavazhatott a legjobb 23-ra.

De nem ők az egyetlen csilli-villi kék lapok, akiket a hétvégén ki lehet csomagolni. A szezon EFL álomcsapata (más néven a "Lower League TOTS" - alacsonyabb liga) három nappal korábban jött ki, így a Championship legjobbjait hozza el az Egyesült Királyságból.

A díjnyeres Ryan Sessegnon, Bradley Dack és Billy Kee POTY kártyáját újra kiadták, de most már kereskedni is lehet ezekkel a szép kék lapokkal. Olyan nevekhez csatlakoznak, mint Ruben Neves és Souleymane Bamba, valamint Adebayo Akinfenwa. Egy kék és aranyos különleges tárgy érdemes tagja a fenomenális év után.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!