Új szintre lépett az e-sport merch: az Immortals-nak már saját gamer cipője van

Új szintre lépett az e-sport merch: az Immortals-nak már saját gamer cipője van

A K-Swiss-szel közösen új szintre emelték az e-sport merchandisingot.

Az e-sportban már hosszabb ideje jelen van a merchandising, aminek hála rengeteg, (leginkább) a csapatokkal kapcsolatos pólót, sapkát, pulóvert és egyéb ruházati kiegészítőt vásárolhatunk. Az e-sport ilyen szempontból azonban még eléggé le van maradva a hagyományos sportokhoz képest, elég, ha csak megnézzük, hogy hány fajta, mondjuk az FC Barcelonával kapcsolatos ingóságot vehetünk.

Ha pedig a klasszikus sportokban ez egy működőképes modell, akkor az e-sportban miért ne lehetne? - gondolhatta az Immortals és a K-Swiss nevű cipőgyártóval elkezdtek dolgozni a "csapat cipőjén". A lábbeli a K-Swiss Kompass elnevezésű modelljén alapszik, természetesen a szervezet színeiben, ciánkékben és feketében fog pompázni, illetve rajta lesz a csapat logója. Emellett a talpában ott lesz a K-Swiss Surge elnevezésű technológiája, ami enyhíti a sarkak leérkezését. A termék várhatóan december környékén lesz megvásárolható 110 dollár ellenében.

"A K-Swiss és az Immortals közti partnerség bejelentése az első lépés egy hosszú úton, amely egy célzott, prémium stílust és a maximális teljesítményt elősegítő ruházati cikkeket ad az e-sportolóknak és a rajongóiknak világszerte." - mondta Ari Segal, az Immortals elnöke és COO-ja.

Ahogy Ari Segal említette, az együttműködés ennyiben nem fog kimerülni: a közeljövőben a csapat Los Angeles-i bázisán tanulmányozzák az e-sportolók igényeit, hogy aztán egy olyan cipőt hozzanak létre, ami minden profi igényét kielégíti. Ilyen például a lábizzadás elkerülése a versenyek során.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.