God of War tippek kezdő játékosoknak

God of War tippek kezdő játékosoknak

Ha ezeket megfogadod, a vérnyomásod is kiegyensúlyozottabb lesz. 

Az talán már senkinek sem újdonság, hogy az idei év eddigi legnagyobb sikere a Santa Monica Studios-nak köszönhető, akik a legújabb God of Warral a kritikusokat és a játékosokat egyaránt meggyőzték, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a játék Metacriticen jelenleg 94%-on áll. Ennek ellenére nem egy könnyű címről beszélhetünk, ahol elég pár apró figyelmetlenség és máris értetlenül nézhetjük a töltőképernyőt, éppen ezért összeszedtünk pár tippet, amiket érdemes megfogadnotok, mielőtt belevágtok Kratos legújabb kalandjába.


Szakíts időt az eldugott területek felfedezésére!

A God of War hatalmas világában barangolva rengeteg eldugott helyet fedezhetsz fel, amiket érdemes minél alaposabban feltérképezni, hiszen ilyen területeken mindig valamilyen különleges jutalmat tudsz szerezni. Viszont azt is tudnod kell, hogy ezt nem adják olcsón a játék készítői, azaz vagy egy-egy nehezebb fejtörő, vagy éppen egy-két combosabb lény fogja az utadat állni. Esetleg a kettő egyszerre.

A tutorial rendkívül sokat segíthet neked


A játék első részében szépen sorra veheted Kratos segítségével azokat az alapmozdulatokat, amiket ha rendesen elsajátítasz, akkor a későbbiekben számtalan alkalommal menthetik meg az életed. Erre szükséged is lesz, ugyanis az eddigi részekhez viszonyítva lényegesen nehezebb a játék, ami nagyobb nehézségi fokozaton akár a Dark Souls szériára, vagy a Bloodborne-ra emlékeztethet. 


Fejleszd Kratos és Atreus képességeit!

Szánj elég időt arra, hogy áttanulmányozd Kratos és Atreus képességeit, hiszen a feloldásukkal számtalan előnyre tehetsz szert. Érdemes az újonnan beszerzett skilleket minél hamarabb memorizálni, arra viszont figyelnünk kell, hogy mindkét karaktert legalább közel egyformán fejlesszük, mivel ketten együtt tudnak csak igazán ütőképes párost biztosítani. Éppen ezért nem szabad elfeledkeznünk Atreus rendszeres használatáról sem.

A gyűjtögetés és a tárgyak beszerzése létfontossággal bír


Széttört cserepekből, eldugott ládákból, elhalálozott szörnyekből és további helyekről szerezhetünk olyan nyersanyagokat, amikkel kedvenc boltosunknál új tárgyakat hozhatunk létre, vagy éppen a régebbieket fejleszthetjük. Ráadásul minél erősebb lesz a felszerelésünk, annál hatékonyabban tudunk majd aprítani, így érdemes mindig alaposan átnézni, hogy a rendelkezésünkre álló cuccokból hogyan tudjuk a lehető legnagyobb előnyt kicsikarni magunknak.


Ismerd ki az ellenfeleidet!

Nem akarunk szépíteni, lesznek olyan részek a God of War legújabb epizódjában, amiknek sokszor fogsz nekifutni, mire megtalálod rá a megfelelő megoldást. Ilyen esetekre azt javasoljuk, hogy próbáld meg minél jobban kiismerni aktuális ellenfeleidet, hogy mik a gyenge pontjaik, mikor sebezhetőek leginkább, pontosan milyen támadásokkal operálnak és ha már kellő rutint szerzel ellenük, akkor könnyedén legyűrheted majd őket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!