Rengeteg dolog derült ki a Pro Evolution Soccer 2019-ről

Rengeteg dolog derült ki a Pro Evolution Soccer 2019-ről

Reméljük, hogy a FIFA mellett labdába tud majd rúgni és a játékosok is rá fognak harapni.

Bár továbbra is a FIFA viszi a prímet a focis játékok között, azt nem lehet elvitatni a Pro Evolution Soccer-től, hogy évről évre meglepően jó részekkel rukkolnak elő a Konami fejlesztői. Nagy valószínűséggel így lesz ez most is, úgyhogy most összeszedtük, hogy mi mindent lehet már tudni az idén érkező játékról. 


Az információzuhatag egyébként a hongkongi PlayStation Store-nak köszönhető, ugyanis ők sokkal előbb szivárogtatták ki a a PES 2019-es részével kapcsolatos híreket, mint hogy a hivatalos bejelentés megtörtént volna. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy így is kezelje az itt elhangzó információkat. 

Többek közt megtudhattuk, hogy a játék már augusztus 30-án fog megjelenni, viszont a megszokottól eltérően rengeteg platformra. Így egyaránt örülhetnek a PlayStation 4, a PlayStation 3, az XBOX One és az XBOX 360, valamint a PC tulajdonosok, de a Konami focis őrülete még iOS-en és Androidon is tiszteletét fogja tenni. 


Külön öröm, hogy hiába járt le a kiadó szerződése az UEFA-val, úgy néz ki, hogy - valószínűleg egy újbóli megegyezésnek hála - számtalan új liga szerepelhet majd a játékban. Ez azért is fontos, mert az EA a FIFA játékok kapcsán egy csomót lenyúlt már tőlük, pedig a legtöbb focirajongónak ez is egy döntő érv lehet a vásárláskor.

A látványvilágra biztosan nem lehet majd panasz, hiszen fotórealisztikus megvalósítást ígérnek, valamint a játék motorja PlayStation 4 Pro esetén támogatni fogja a HDR technológiát és a 4K-s felbontást is. Újragondolták a MyClub-ot is, így sokkal alaposabb igazolási rendszert használhatunk majd, ráadásul a legigazolt játékosok éveken át új verziókat fognak kapni. 


A játékban szereplő labdarúgóknak 11 tulajdonsága lesz, amik mind-mind hatással lesznek a játékmenetre és persze, az adott meccs esetleges kimenetelére is. Már csak azt kell megvárnunk, hogy mindezeket a Konami is megerősítse, de valószínűleg erre nemsokára sor fog kerülni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!