James Milner rekordöntése egy különleges lap érkezését jelentette

James Milner rekordöntése egy különleges lap érkezését jelentette

A FIFA12 óta létező Rekord Breaker lapot idén egyelőre csak Milner kapta meg.

James Milner, a liverpooli támadó rekordot döntött, miután a legtöbb gólpasszt hozta össze egy szezon alatt a Bajnokok Ligájában. Meg is kapta érte a Rekord Breaker lapját az EA-től.

A FIFA 18 Record Breaker kártyák, nem nagy meglepetésre, az olyan játékosok számára vannak fenntartva, akik valamilyen rekordot érnek el vagy döntenek meg. Ezek rendkívül ritkák. Nem lehet megbecsülni a megjelenési dátumukat, mert akkor válnak elérhetővé, ha egy népszerű futballista a valóságban megdönt valami csúcsot. Általában 24 órán vagy egy héten belül szerezhetőek csak meg, Ezért olyan nehéz megtalálni őket csomagokban vagy a piacon.

A brit futballista rengeteg statisztikája kapott boostot, a passzolási képessége pedig elképesztő módon, plusz 11-el növekedett. A 2017/18-as szezonban 701 percet töltött a pályán a BL-ben, ezalatt pedig kilencszer segítette csapattársát gólt szerezni.

Íme a kártya értékei:

Van, aki már ki is próbálta egy teljes liverpooli együttessel

Egy Basic Chemistry extrával az alábbi erősítéseket kapja:

10 meccs utáni adatok:

  • Ár: 115,000
  • Gólok száma: 7
  • Gólpasszok száma: 7

Az értékeléseket tekintve így oszlanak meg a vélemények róla:

Pace: 8/10
Shooting: 9/10
Passing: 10/10
Dribbling: 7/10
Defending: 9/10
Physical: 10/10

Mindent összevetve, ez egy nagyon szolid kártya. Mindene megvan van, amire szükségünk lehet - jó technikai képességekkel, lenyűgöző testfelépítéssel hasítja a füvet a pályán. Megbízható, keményen dolgozik és brutálisan jó állóképességgel rendelkezik. Szinte minden csapatban megállná a helyét.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!