Egy penge 80-as csapat lett a TOTW 33

Egy penge 80-as csapat lett a TOTW 33

Talán kevesebb szuper teljesítmény volt a hosszú hétvége alatt, de így is jó néhány játékost dicséret illeti.

Nagyon vegyes lett ez a mostani Team of the Week. A 33. kiadás kis csapatokból és nagy klubokból is adott játékost, és azt kell, hogy mondjam elég tetszetősre sikerült a kezdő.

Juan Cuadrado - RB: A Napoli csúnyát bukott, erre pedig a Juventus csattanósan válaszolt, 3-2-re győzött az Inter ellen és meglépett a tabella élén. Cuadrado meglepő jobb szélső hátvédként lépett pályára a hétvégén, de nagyon jól ment neki, több támadásban is oroszlánrészt vállalt és egy gólpasszt is kiadott.

Dante - CB: A L'Equipe 8-as osztályzatot adott neki a 10-ből, szóval ez aligha kerüli el a figyelmét az EA-nek. Ez a SIF kártya bizony kijárt a brazilnak.

Dusan Tadic - RW: A Southamptonnak mindennél fontosabbak a pontok, ha el szeretnék kerülni az első osztályból való kiesést. A Bournemouth elleni hazai pályás 2-1 az kellett nekik tehát, mint egy falat kenyér. Mindkét találatot Tadic szerezte, ezzel hihetetlen sokat segített csapatának a hétvégén.

Edin Dzeko - ST: A Gazzetta bevésett a teljesítménye mellé egy 8-ast, ami nem véletlen, hiszen a Roma 4-1-es győzelméből két góllal vette ki a részét.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!