Beemo skinjét már 5 teljes évvel ezelőtt

Beemo skinjét már 5 teljes évvel ezelőtt "megjósolták"!

Ráadásul nem ő az egyetlen, akit a közösség álmai ihlettek, a Riot azért ha nem is napi szinten, de figyel ezekre, -és pár szerencsés ember elképzelése valóra is válik.

A rajongói közösség rendkívül kreatív, ahogy azt már számtalanszor megtapasztalhattuk. Jobbnál jobb ötletekkel rukkolnak elő a művészi és kreatív hajlammal megáldottak. A Riot kinézetekért felelős gárdája nem hagyja figyelmen kívül alkotásaikat. Nemegyszer történt meg az, hogy egy rajongói fantázia végül a játékban is testet öltött.

A valaha készült talán legelbűvölőbb Teemo kinézet ötletét is egy ilyen kreatív játékosnak köszönhetjük. A Beemo skin elképzelése, öt éve egy Reddit bejegyzésben látott napvilágot, majd vált a 8.9-es frissítéssel ténylegesen a játék részévé.
A vicc az egészben az, hogy nagyjából pontosan ezt a megvalósítást írta le mazer2002, ami akkor nem kapott túl nagy figyelmet redditen. Tény, hogy akkoriban kisebb is volt a fórum, de 69 upvote már akkoriban sem számított soknak, mégis valaki a Riotnál felfigyelt rá -vagy csak nagyon egy rugóra járt az agyuk- és mindenhova pont ezek az ötletek jutottak eszükbe.

"Teemo, csak méehekkel, méh tartó Teemo! Beemo!

AA (alaptámadás:) Beemo egy méhfullánkot lő ki ellenfeleire.

Q: Beemo egy kis mézet lő az ellenfelei szemébe (ettől megvakulnak)

W: Beemo felgyorsul és mögötte méhek röpködnek.

E: Méh raj kísérné őt, minden szint után eggyel több méh keringene körülötte.

R: Beemo egy méhkaptárt helyezne el a földön, amit felidegesítenek a belesétálók."

Pár különbség persze azért akad az alap elképzeléshez képest, de akkor is durva belegondolni, hogy valaki már öt évvel ezelőtt előállt ezzel a konkrét ötlettel.

Beemón kívül hét ilyen közösség által ihletett skinről tudunk. Némelyikük rendkívül népszerű lett a játékosok körében. Ilyen például a Battle Bunny Riven, ami talán az egyik legkelendőbb Riven kinézetté vált.

De nem csak a Riven kedvelőknek váltak valóra rajongói fantáziáik. A Foxfire Ahri, Gatekeeper Galio, Astronautilus, Pool Party Ziggs, Head Mistress Fiora és a Headless Hecarim is nagy sikernek örvendő alkotások, melyeket mind a közösségnek és a Riot művészeinek köszönhetünk. És ha már a cikk kapcsán a méheknél járunk, akkor Beekeper Singed-et is a közösség ihlette.

Nektek melyik a kedvencetek? Milyen skint szeretnétek még a játékban látni?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.