Szezon vége hangulat, de azért tetszetős a legújabb TOTW

Szezon vége hangulat, de azért tetszetős a legújabb TOTW

A labdarúgó bajnokságok a végéhez közelednek, -a vb miatt azonban sokan még meg akarják mutatni a legjobb formájukat, mert szeretnének ott lenni Oroszországban.

Általában ilyenkor már nem sok nyitott kérdés marad sajnos, mostanában a topligákban hamar eldől a bajnoki cím, de azért egy két csata szokott maradni a végére, tehát nem teljesen érdektelenek a mérkőzések. Egyes játékosok pedig megragadnak minden lehetőséget, hogy megmutassák a világnak mire is képesek. Nem volt ez másként a legutóbbi fordulóban sem.

Lássuk néhány különleges labdarúgót a hétvégéről:

Hector Bellerin - RB: Walkernek úgy tűnik, hogy vetélytársa akadt, hiszen Bellerin elég jól kente a hétvégén. Remekül dolgozott a mezőnyben és két gólpasszt is kiosztott a Burnley elleni mérkőzésen, melyet végül 5-0-ára nyertek az ágyúsok.

Pierre-Emerick Aubameyang- LW: Sokan talán arra is számítottak, hogy ott lesz a Team of the Season PL együttesében, de azért valljuk be, ahhoz nem játszott elegendő mérkőzést. Azonban a gaboni támadó megint bebizonyította, hogy nagyon is fontos láncszeme az Arsenalnak. Szerzett két találatot meg kiosztott mellé egy asszisztot is.

Dimitri Payet - CAM: Nagyon szoros lehet a BL helyezések elosztása a francia labdarúgó bajnokság vége előtt. A Lyon, Monaco és Marseille triója van még versenyben a nemzetközi elit liga részvételéért, ráadásul mindössze 2 pont választja el őket egymástól. Payet (Marseille) nagyon kellett a Nice ellen, a gólja és gólpassza élet és pontmentőnek bizonyult.

Douglas Costa - LM: Talán vannak, akik megkérdőjelezik az ő szereplését ezen a héten a legjobb együttesben, azonban a brazil tett róla, hogy elhallgattassa a kétkedőket. A Juventus színeiben a második félidőben lépett pályára a Bologna ellen, majd 1-1 után mindkét assziszt az ő nevéhez fűződik, így 3-1-re diadalmaskodott az öreg hölgy és otthon tartotta a 3 pontot.

Mario Gomez - ST: A Stuttgart életben tartotta a reményeit az európai szereplésre, miután fontos győzelmet aratott a Hoffenheim ellen. Gomez volt a nyerő ember, a duplája kellett a diadalhoz.

Bertrand Traore - ST: A Lyon folytatta a jó sorozatát, most éppen a Troyet verték meg 3-0-ára. Ez volt zsinórban az együttes hetedik győzelme, amely egészen a francia bajnokság második helyéig repítette őket. Mivel kevesebb jó csatár teljesítmény volt most, így Traore vált az egyik favorittá, -pláne, mivel Ones To Watch lapja is van.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!