11-ből 7 Real és Barca játékos a spanyol TOTS-ben, de azért van néhány meglepetés

11-ből 7 Real és Barca játékos a spanyol TOTS-ben, de azért van néhány meglepetés

Luka Modric a TOTS-be se fért be, Luis Suárez pedig a kezdőcsapatban sincsen.

Eltelt egy újabb hét, megkaptuk a következő Team of the Season csapatot. Ezúttal a spanyol első osztály, a La Liga volt terítéken. Természetesen a két nagyágyú, a Barcelona és a Real Madrid nyújtotta a legtöbb játékost a szezon csapatába.

100 Premium PL Upgrade & Gold Upgrade Paklit nyitott egy játékos

Időt és érméket nem kímélve nyitogatta a paklikat, összességében pedig nem panaszkodhat a hozadék miatt.

A játékosokat tegnap este, a La Liga hivatalos FB-jén élő közvetítésben kezdték el bemutatni. A legjobban értékelt játékos nem más lett, mint Cristiano Ronaldo. Természetesen a kártyája 99-es ratinget kapott, viszont néhány helyen ez a lapja gyengébb, mint a TOTY kártyája. 98-as pace helyett most csak 97-et kapott, a védekezése is csökkent hárommal, végül pedig a passzolása is 94 helyett 93-ra váltotott. A kártya ST jelzést kapott, ami azért érdekes, mert a nagy vetélytársa, az argentin Lionel Messi is ST-be lett besorolva. Messinek viszont "csak" egy 98-as kártya jutott.

Kezdjük el szépen sorban nézni a kezdőcsapatot:

A kapuban a Barcelona kesztyűse, Ter Stegen kapott helyet, egy 94-es kártyával. Előtte a védősor közepén Sergio Ramos, bal oldalán Jordi Alba, jobbkezén pedig a szintén CB kártyát kapó Piqué-t találjuk. A középpálya nagy meglepetése, hogy a Real Madrid zsugása, Luka Modrić nemhogy a kezdőbe, de még a TOTS-be se fért be. Helyette a három középpályás a német Kroos, mellette a Valencia veteránja, Parejo, előttük pedig az Atlético Madridban futballozó Saúl. Bal szélen Lucas Hernández keseríti meg a védők mindennapjait, jobb szélen a kezdőcsapat szerint az ST kártyát kapó Lionel Messi van. A két csatár természetesen Cristiano Ronaldo és Antoine Griezmann. 

Elég ütős kis kezdőcsapat, de azért a cserékről se feledkezzünk meg: Az Atlético Madridból három játékos is ott van a kispadon, név szerint Oblak, Godín és Filipe Luís. Kapus fronton még a Real Betis játékosa, Adán is besegít. A Realból csak két ember ül a kispadon, Casemiro és Isco. Luis Suárez és Sergio Busquets a Barcelona-t képviselik, míg Guedes és Rodrigo a Valenciat. Ezen kívül még ott van természetesen az egész évben jól futballozó Iago Aspas is. 

Elég ütős kis TOTS lett, ti hiányoltok esetleg valakit?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!