Hirdetés

Valóra vált ADC rémálom, megérkeztek Pyke képességei! - videó

A vérkikötői gyilkos egy elég menő trailer videót is kapott.

Hirdetés

4 napja érkezett meg az új hős előzetes videója. Most egy újabb trailer mellé pedig már a képességeit és megkaptuk, és bizony a korai találgatások tökéletesek voltak, tényleg egy támogató hős kapunk. 

Megérkezett Pyke, a legújabb hős előzetese - VIDEÓ

Végre eljött a várva várt nap, amikor kicsivel többet tudhatunk meg az Idézők Szurdokának legújabb hőséről.

Nézzük is meg a képességeit, aztán pedig ejtünk még egy-két szót a játékmenetről is:

Passzív - A sötét mélység adománya

Amikor Pyke-ot nem látják ellenfelei, visszanyerni a hősöktől nemrég elszenvedett sebzés egy részét. Ez leginkább Tahm Kench Vastag bőr képességére hajaz. 

Q: Csontnyárs

Kétféleképpen tudjuk elsütni a képességet. Ha csak megnyomjuk, akkor Pyke előredöfi a szigonyát, ezzel jelentősen lassítja az előtte álló ellenfelet és ha eltalált vele egy hőst, akkor a képesség töltési ideje 50%-kal csökken. Ha a Q-t nyomva is tartjuk, akkor Pyke jobban felkészül a szigony elhajítására, és az első eltalált ellenfelet közelebb húzza magához.

W: Alámerülés

Pyke víz alá merül ezzel álcázva magát és amíg a képesség aktiválva van, néhány másodpercig bónusz mozgási sebességet kap. Természetesen, -ugyanúgy, ahogy a többi hősnél-, az álcázás minden közvetlen közeli ellenfél elől elrejti őt, viszont ha támad vagy bármelyik képességét elsüti, azzal azonnal megtöri az álcázást.

E: Tengeri Fantom

Pyke a kijelölt helyre siet és maga mögött hagy egy vízi fantomot. A fantom rövid késleltetés után visszatér a hőshöz, -ezzel megsebezve és elkábítva azokat az ellenfeleket, akiken közben áthalad.

R: Gyilkos Mélység

Pyke lecsap egy egy X alakú területre, sorra odaugorva minden hőshöz, majd kivégzi azokat, akiknek az életereje egy bizonyos érték alatt van. Ha egy hős meghal az X alakú területen, az ebből asszisztot szerző utolsó szövetséges megkapja a gyilkosságért járó aranyat, és neki lesz beírva a gyilkosság, Pyke pedig egy rövid ideig, Dariushoz hasonlóan, újra elsütheti a végső képességét.

Beszéljünk egy kicsit magáról a hősről és a képességeiről. Az Alámerüléssel könnyen közel tudunk kerülni az ellenfeleinkhez, és a megjelenés után egy gyors Q használat után rengeteg sebzést tudunk kiosztani. Természetesen ezzel együtt egy egyedül lófráló célpontot is könnyen kitudunk végezni. Ha a Tengeri fantom (E) képességet használjuk, akkor ennél még agresszívabban is támadhatunk, ugyanis könnyen letudjuk bénítani őket. A végső képességet használva pedig egyszerre több ellenfelünkkel is végezhetünk.

Csapattársként is jó lesz mellette játszani, ugyanis, a folyókon keresztül rendkívül sokat tud majd roamolni, és akkor sem kell aggódnunk, ha minden gyilkosságot ő gyűjt be, ugyanis az asszisztot szerző csapattársak is kapnak jutalmakat. Nagyon mobilis hős, viszont könnyedén elkapható és kivégezhető. Az eltűnésének köszönhetően egy rajtaütés során könnyedén tud kezdeményezni, amivel akár az egész ösvényünket meg tudjuk nyerni. 

Ahogyan azt korábban említettem, egy újabb trailer videót is kapott, íme:

Összességében egy Rakanhoz hasonló, mobilis támogatót kaptunk, és mindenképpen kíváncsian várjuk a profik véleményét is az új hőssel kapcsolatban.

Nektek hogy tetszik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?