Kotyogott egy kommentátor - Az EA megszerezte a BL és EL jogoait?

Kotyogott egy kommentátor - Az EA megszerezte a BL és EL jogoait?

Európa két legnagyobb versenye végül mégis csak játszható lesz a FIFA-ban?

Egy holland kommentátor -név szerint Evert ten Napel- elszólta magát, miközben egy adásban vett részt, -ugyanis azt állította, hogy az UEFA licenceit megszerezte az EA Sports.

Mivel az említett úriember a kiadóval együtt szokott dolgozni az aktuális epizód elkészítésén, így tulajdonképpen ezt akár megerősítésként is lehet kezelni. Ez már csak azért is lehetséges, mert a PES-t készítő Konami éppen az idén veszítette el a Bajnokok Ligája és Európa Liga jogait, miután lejárt a felek között a szerződés. Napel a holland Fox Sports adásában szivárogtatott információkat a következő évi szoftverről.

"Évente nagyjából hat vagy hét nap alatt vesszük fel a játékhoz az új hanganyagokat az utrechti stúdióban Youi Mulderrel. 2019-ben pedig a játék még jobb lesz, mert hozzáadják az UEFA Bajnokok Ligáját és az Európa Ligát. Már majdnem befejeztem a 2019-es verziót, amely majd megy a tesztközpontba." - kottyantotta el magát Napel.

Az előző FIFA-bajnokságokban a Bajnokok Ligáját licencelési okok miatt a Bajnokok Kupájának nevezték el.

Mondanom sem kell, hogy ez óriási siker lenne a részükről, hiszen a Konami 2009 óta birtokolta az UEFA jogait. Ezzel a hatalmas változással a Karrier, illetve akár az Ultimate mód is változhat, valamint ne felejtsük el, hogy a The Journey harmadik szezonjára - már ha folytatódik - is nagy hatással lehet. Természetesen, mivel az EA Sports még nem kommentálta az ügyet, így nem tekinthető hivatalosnak a dolog, -de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a kommentátor, a Konami szerződésbontása és a csillagok együtt állása is elősegíti a FIFA19-ben a BL és EL megjelenésének létrejöttét.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!