Doublelift egy unofficial pentával tartja életben a Team Liquid esélyeit - videó

Doublelift egy unofficial pentával tartja életben a Team Liquid esélyeit - videó

A mai napon már a legtöbben temették őket, hiszen a Flash Wolves és az RNG várt rájuk, -de előbbit csodával határos módon megverték és Doublelift még pentázott is a meccsen!

Unalmas indult kissé, de annál izgalmasabban folytatódott az idei MSI. Rengeteg meglepetést kaptunk, a Fnatic megverte egyszer a King-Zone-t, a Team Liquid pedig az RNG-t. A mai napon pedig már csak ez a két csapat van versenyben. A továbbjutás volt a tét a Team Liquidnél a Flash Wolves-al szemben és az eddigi meccseket nézve nem sok esélyük volt.

Az amerikai csapat azonban valahogyan összehozta a csodát, sőt, eléggé meggyőző módon nyertek Swordarték ellen. Ehhez persze kellett Doublelift teljesítménye is, aki megkapta Kai'Sa-t, Olleh pedig Jannát hozott. Szinte végig fej-fej mellett haladt a két gárda, egyikük sem tudott igazán számottevő előnyre szert tenni. Az idő azonban Doubleliftnek, azaz Kai'Sanak dolgozott még úgy is, hogy Betty Kog'maw-val játszott. Hibákat mindkét csapat elkövetett, és ezúttal Xmithie nem tudott Baront lopni. Egy mides harcnál azonban Betty-t csúnyán elkapták Impactnek hála, illetve később Moojint is, ez pedig Baront jelentett a Team Liquidnek.

Ezzel indultak meg boton, ahol egy hatalmas mindent eldöntő csata alakult ki. Doubleift eddigre már full builden volt és csak úgy olvasztotta a Flash Wolves tagjait. Először Hanabit, Moojint és Maple-t takarította el, majd késleltetve a bot lane-t is, azaz Betty-t és Swordartot. Bár a játék nem adta meg neki hivatalosan a pentát, de unofficial pentának bőven elmegy, főleg hogy ezt követően azonnal dőlt a Nexus is!

Ez így érdekes helyzetet szült, ugyanis rögtön utána minden elvárás ellenére a Fnatic kikapott a már kiesett EVOS-tól, hiába próbáltak meg mindent. Így most a Fnatic 4-6-ban áll, a Team Liquid pedig 4-5-ben, de rájuk még vár az RNG. Ha kikapnak az RNG-től, még akkor is lesz egy helyosztó meccs a továbbjutásért a két gárda között. Viszont ha megint megverik a kínaiakat, akkor játszaniuk sem kell Rekkles-ékkel, fixen továbbjutnak, -szóval a Fnatic sorsa most a Pobelterék kezében van.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.