Less bele a Days Gone első 50 percébe!

Less bele a Days Gone első 50 percébe!

Egy újabb, nyomós érvet kaphatunk a PlayStation 4 vásárlása mellett. 

Először 2016-ban találkoztunk először a Bend Studio legújabb játékával, ami már akkoriban is egészen elképesztő látványvilággal rendelkezett és sugárzott belőle az a nagybetűs hangulat, amit csak a legnépszerűbb PlayStation exkluzív címekről tudunk elmondani. A játék csak 2019 elején fog megjelenni, de cserébe kaptunk egy új videót, ami a Days Gone első 50 percét mutatja meg.


Az már korábban kiderült, hogy egy szabadon bejárható posztapokaliptikus világban fogunk nagymenő fejvadászként motorunkkal utazgatni, miközben rengeteg ellenféllel - zombikkal és rosszindulatú túlélőkkel - futunk majd össze. A történet szerint két évvel járunk egy rejtélyes zombijárvány után, ami alaposan megtizedelte az élőlényeket és hát nagy valószínűséggel ismét mi fogjuk megmenteni a világot a pusztulástól, miközben egy hatalmas érzelmi hullámvasúton fogunk végigrobogni. 

A fenti videóban a játék kreatív rendezője, John Garvin és a Days Gone rendezője, Jeff Ross mesélik el nekünk, hogy mi mindennel vár minket a jövő év elején megjelenő címük. Ígéretük szerint számos olyan döntési helyzetbe fogunk kerülni, ahol valóban nehéz lesz majd meghozni a megfelelő lépést, aminek megtétele nagy hatással lesz a történet alakulására.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!