Meggyőző középpálya gyűlt össze a 35. hét csapatában

Meggyőző középpálya gyűlt össze a 35. hét csapatában

Az utolsó fordulókban azt hinné az ember, hogy lötyögnek csak a pályán, -de ez nem egészen így van.

Pár eldöntendő kérdés maradt az európai futballporondon, hiszen néhány bajnokságban az utolsó fordulók következnek, illetve a rajongók tűkön ülve várják az Európa Liga és Bajnokok Ligája döntőit. Ráadásul fejben sok labdarúgó már a világbajnokságra koncentrál, ettől függetlenül májusban sem felejtenek el szórakoztatni minket a pályákon.

A Team of the Week 35. kiadásában is van néhány kellemes név:

Andrea Consigli - GK: Volt arra is esély, hogy ő a Calcio A Team of the Season csapatában kössön ki, de végül ezen a héten ő bizonyult a legjobb együttes elsőszámú hálóőrének. Az Inter ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen 7 sikeres védésé volt a Sassuolo kapusának. A Gazzetta 8/10-es értékeléssel díjazta.

Raul Albiol - CB: Kevés volt a jelölt erre a hétre, ezért Albiolnak igazi esélye nyílt bekerülni. Ebben a szezonban már a második IF lapját kapta, miután betalált és megóvta a kapujukat a kapott góltól. Az már korábban eldőlt, hogy a Juventus bajnok lett, ettől függetlenül nagy részt vállalt a Napoli ezüst érméből.

Leroy Sane - LW: Bár Sane nemrég szerepelt a Premier League TOTS-ben, most, hogy ezek a tételek már nincsenek a csomagokban, valamint ez a potenciális IF alacsonyabb ratingel lett ellátva azt sugalta, hogy teljesen megérdemelten kaphatott még egy ilyen lapot. A német játékos segített a Citynek a 100 pontos álomhatár elérésében: 3 gólpasszal vette ki a részét a Brighton elleni 3-1-es győzelemből.

Gareth Bale - RW: A Real Madrid továbbra is a második helyet dédelgeti álmaiban, már ami a spanyol bajnokságot illeti. Most egy 6-0-ás győzelemmel nyomatékosították az igényüket az ezüstre.  Bár továbbra sem az ő kezükben van a sorsuk, ettől függetlenül Bale kettőt lőtt, és a MOTM címet is begyűjtötte a Celta Vigo ellen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!