Ajándék jeggyel indul el újra a Clash - mutatjuk az utat

Ajándék jeggyel indul el újra a Clash - mutatjuk az utat

Május 25-én hivatalosan is elrajtol a Clash végleges verziója; a részleteket itt találjátok!

A Riot Games eddigi legtöbb fejlesztést igénylő játékmódja, a Clash május 25-én végre ismét megnyitja kapuit, innentől kezdve pedig minden második héten versenybe szállhatunk barátainkkal a jutalmakért, no meg azért a versenyhangulatért, amit ez a játékmód biztosít nekünk. 2017 decemberében már volt Európában egy béta teszt, amin természetesen mi is részt vettünk, az eredmények pedig igen kecsegtetőek voltak, akkori beszámolónkat itt olvashatjátok el.

Most pedig, fél évvel később a játék maga mögött hagyja a bétát, első éles aktiválására pedig egy ajándék jegyet is megkaparinthatunk. A feladat rém egyszerű, az itt található oldalon végig kell haladnunk egy fantázia Clash hétvégén, meg kell alkotnunk a képzeletbeli csapatunkat, majd be kell gyűjtenünk a legügyesebb harcosoknak járó jutalmakat. Amennyiben végigmegyünk a listán, igényelhetünk egy jegyet, amit a Clash kezdetekor megkapunk a fiókunkra.

A Clash rendszere számos ponton fejlődött, ám ami nekünk játékosoknak fontos, illetve látható az ugyanaz maradt. A leglényegesebb különbség talán, hogy a Riot saját elmondása szerint egy több elemből felépülő rendszert alakított ki a smurf fiókok ellen, így ígéretük szerint nem lesz olyan, hogy egy jóval magasabb rangú játékos Silver 3-as fiókkal beérkezik hazavágni a mi élményünket.

A Clash működésének bemutatásához készítettek egy pompás videót is, aminél jobban senki sem tudná demonstrálni a rendszer működését és a versenyen való részvétel feltételeit.

Szedjétek hát össze barátaitokat, mert május 25-én ismét gigászi küzdelmeknek ad majd helyet az Idézők Szurdoka!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.