Bayern uralom a német TOTS-ben

Bayern uralom a német TOTS-ben

Megérkezett a közösség által megszavazott Bundesliga TOTS is.

Nagy meglepetés nem történt, ugyanis a sorozatban hatodjára bajnokságot nyerő Bayern Münchenből került be a legtöbb játékos a szezon keretébe. 

Panaszkodnak a játékosok a most zajló FIFA verseny kapcsán

Hodi | 18/05/19 10:43 Elég körülményesen zajlik éppen a Media Markt első FIFA versenye. A nagyjából egy hete meghirdetett versenyre nyílt volt a jelentkezés, a szabályzat szerint pedig sorsolás alapján választottak ki 256-256 embert XBOX és PlayStation platformra, akik online selejtezők keretében küzdenek meg egymással több körben, hogy a végére harmincketten maradjanak az offline döntőre.

Szinte a pálya minden területén találunk Bayern játékost, ugyanis a védők között ott van Hummels és Kimmich, a középpályán James Rodríguez és Müller, a támadók között pedig Lewandowski. A hálóőr teljesen megérdemelten a finn Hrádecký lett. A védelem közepén a Schalke 04 brazilja, Naldo kapott helyet. A két Bayern középpályás mellé még a szintén Schalke-ban futballozó Goretzka került. A pálya baloldaláa Leverkusen bal védőjét, Wendellt találjuk, míg előtte ugyanebből a csapatból Bailey játszik. Csatárposzton szinte fel sem merült a kérdés, hogy mely két játékos fog játszani. Lewandowski mellé a szezon végére sajnos megsérülő Batshuayi került. 

Azért a cserepadra is érdemes egy-két pillantást vetnünk, ugyanis a szezonban nagyon keveset játszó Reus is kapott egy 96-os kártyát. Gulácsi Péter csapattársa, Timo Werner a második legjobban értékelt csere, ő 95-ös pontszámot kapott. 

Összességében egy nagyon erős német TOTS-ot kaptunk, ami akár még a PL TOTS-sel is felveheti a versenyt.

Nektek melyik lap kéne? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!